Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.IV. Kéttusa és MK.III. LR Hódmezővásárhely - Eredmények

Amit a verseny ismertetőjében vetítettem, az a bizonyos tűhegyes forma, a gyakorlatban úgy szuperált, hogy azért szabadszemmel is látható volt, akad még mit reszelni rajta. Hozzáteszem, szerencsére! Mi a túrót lehet csinálni a késszel, amihez nem lehet már hozzátenni semmit, csak pompázik nagyszerűségében és fekszik hanyatt fekve a fűben az eget bámulva…  dögunalom. Ezzel szemben a ténykedés, az azon való munkálkodás, mit tehetek érte, hogyan tudom keményebben, ügyesebben megoldani akár a lehetetlent, az izgalmas nemes vad és sokkal szerethetőbb.

Iszonyú mázlitok van, mert tiéd a tábor, a társak húzó ereje, az előtted álló évek, a megszületésre váró álmaid és az a boldog gyermeki naivitás, ami mindezt el is hiteti veled.  („S mikor az ember többé senkit se vár, az mindennek a vége már…”)

Valami ilyesmi. Alakul. Na jól van ez. Kapujáig jutottatok egy, a mindent túlzengő kiáltásnak, mely így hangzik: ez az! Már tudod, ez csak a pillanat plafonja, a holnap magasabbra helyezi. …és ha ő elfelejtené, te szólsz neki.

Hősies volt az esőben. Így kell dacolni akkor is ha fúj, akkor is, ha fáj.
Együtt a család-nak sem volt utolsó. Kirándulásnak beillő verseny a javából…

Kéttusa (szombat)  ITT

Laser Run (vasárnap)  ITT

Csiszold fényesebbre

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.