Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.V. és Váltó - Eredmények

Na itt vagyok…

Semmi sem tart örökké. A versenyek közepe táján ugyan megdőlni látszik ez az elmélet, aztán persze vége lesz annak is. Drága kis szakaszokból tevődünk össze, fent-lent, vagy csak egyszerűen más. Változást hoznak, (visznek) sodródunk egyikből másikba, szabad akaratból, néha a kényszerűség okán, de sosem véletlenül. Ami számít, az úgyis a tiéd… ott legbelül!

Az egyéni rekordok döntése - mondhatjuk - halomba sikerült. Jól kiválasztott lendülettel, pont a közepébe. A régi megadta magát, fehér zászlajának lengetése közben, földig hajolva ismerte be csúfos vereségét. Egy új csúcs értéke, viszonylag magasan jegyzett a minőségi áruk piacán, egészen odáig, míg őrizni tudja, az én vagyok a legjobb hatalmát. Szegény, nem is sejti, hogy innentől kezdve támadások kereszttüzébe kerül, mert a cél mindig, a nálánál még jobb elérése. S mikor a te eredményed sokak fölébe kerül, én ezt neked szívből remélem, na, abból lesz az aranyérem.

Kedves Öttusa!
Azért írok, hogy tudd, most lelépek. A jóból is megárt a sok, ez alól te sem vagy kivétel. Nyúztuk egymást épp eleget ahhoz, hogy olykor a hiányod szolgáljon épülésemre. Nincs kétszáz vegyes, három kör, meg a sok hajcsámá. A munkának vége, kijöttem a házból, az úszástól most erős vagyok és bátor. Bármilyen fazon utánam is szólna, üzenem általa: jelenleg szabadságolva!

Még csak nézzük. Egyszer talán majd játszol is benne. Olimpia. Ez a szó, úristen, mekkora már! Szögezd magad a képernyő elé, nézd az arcukat, lásd a mozdulat erejét, válasz példaképet és szurkolj ökölbe szorított kézzel. Hajrá Hajrá Magyarok!

Süssön rád fényesen! Nap. Szerencse. Szabadság.
Viszlát szeptember elsején.

Eredmények:
Háromtusa  ITT
Kéttusa  ITT
Váltó  ITT

Írjuk homokba is

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mièrt?

(G.B.Andrea, 2016.08.02 09:02)

Andris hètfőn reggel ùgy kelt fel;-Milyen kár hogy már nincs verseny,ès sajnos egy hònapig nem is lesz.

Re: Mièrt?

(Gyula bá, 2016.08.02 10:04)

Annál nagyobb lesz a viszontlátás öröme!
:)