Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.V. forduló - eredmények

"Az öttusázó nehéz napja" című világsláger sorai kívánkoztak ide:

"Az edzésnek vége, a nyelvemre lépek,
szemem előtt színes karikás képek...
a lapát meg érzem a tenyeremhez ragadt,
hulla vagyok, egy csepp erőm se maradt."

A megadom magam feltett kezei, megtelt, elfogyott, zárva felirat táblái olvashatók szerte a vidéken és túl. Még szép! Mert ha teszem azt egyfolytában kalapálok, csak le teszem azt a nyomorult kalapácsot néha. Zsibbadt karokkal, nem jutni messzire, ha meg a fej is bezsibbad, akkor aztán bakfitty. Vagy valami hasonló.
Végigedzeni a nyarat, tábor és tábor, ameddig a szem ellát, erre aztán feltenni a koronát minden idők legjobb szereplésével, gyönyörű záróakkord. Tiszta sor. Beérett gyümölcs, lehet aratni, szép az élet, sej! No de mi van, ha nem? Se korona, se gyümölcs. És savanyú, kukacos, harapjon bele, akinek két anyja van, kuka. Kidobott pénz, elveszett idő lenne? Előbb beszéljük meg, miben mérjük az érték súlyát. Hogy hány dekára lengi magát, az sokszor úgy történik, hogy a szemnek láthatatlan, vagy egy késleltető szerkezettel odázott, s mikor senki nem gondolná, terem elő. A beletett (legyen az bármi) sosem vész el! … és a nagyon várt, mindig duplán számít.
Mikor küzdök és nem sikerül, nem a küzdelem hiábavalóságát jelenti, a lényeg abban áll, hogy megpróbáltam tenni érte.

Na de félre a süket rizsával, mulassunk! Vizek kékje, labdák pattogása, nagyik süteménye hizlaljon dagadtra testet lelket. Tart még a nyár, messze a határ…

Eredmények  ITT

Hurrá nyaralunk!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.