Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.V. Forduló - Kiírás

Na helló! Rég találkoztunk. A szóból is megárt a sok, másrészről viszont a kevés, belevész, és a feledés homálya, úgy üti fel a fejét, ahogy a penge bokszoló alulról kapja állba a bénábbat.
Eszembe ötlött, előrukkolok egy best of-al, de abból annyi van, (igaz?) szóval ejtettem a témát. Azért is fészkelődtem már, mert az úszás futás..stb fb oldalam egyfolytában csesze… vagyis nógatott, írjál már, írjááál máár valamit…hallod, komolyan mondom, agyamra ment!

És akkor beütött, mondhatnám kapóra jött az MK kiírás. Mégis csak konkrét, nem kell kitalálni, szőni és érthetően megfogalmazni a kézzelfoghatatlant, meg minden. Arról hadováltam már ezerszer, miért jó sportolni, meg hogy itt fakad az öröm forrása, amiben akár a kis halacskák, ficánkol a motiváció. Belógatod, kirántod, és a mosoly nevető barázdáinak még kisimulni se marad ideje. Hát nem?

Bárhonnan nézem, ez az ötödik, egyben az utolsó forduló. Valaki megint ledarálta megette elvitte zsákjában a nyár édes ízét, lombokat, tarka színeket, itt hagyva minket bűvös kábulatban… ó anyám, hová e sietség?

Nem számít bele. Mármint ennek eredménye az ELIT-be. Micsoda megkönnyebbülés! Na és?! Akkor tökmindegy tán a szereplés? A helyes válasz: nem. Gondolj csak bele. Itt van ez a szerencsétlen ötödik forduló, kell a fenének, vállát vonogatva hátat fordít neki a minek. Pedig verseny ő is, pechje volt a sorsolásnál, de aranyat lelni lehet benne! Tedd csak rá, erre buzdít például a hajrá! (is)

Egy váratlan huszárvágással a pesti helyszín helyett, Székesfehérvár lett. Utazni mindig jó. Tele várokozással, ahogy suhan a táj az ablak előtt…

Kiírás  ITT 

Csak ki kell rántni

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.