Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.V. Forduló (az uccsó)- Eredmények

Az utolsó Mohikán. Csendben elbaktatott tarka lován a naplementébe, leszegett fejjel, mint aki nyomokat keres még, de épp úgy lehetett volna az elmúlás búja miatt is kókadt, kitudja?
Mily csodás párhuzam, öreg indián és az uccsó MK verseny, szinte tapintható hasonlósága. Kicsit lelassulva, kicsit tán gyűrötten, mégis büszkén. Harcok, megnyert csaták, neki skalpok, nektek érmek… ó, a küzdelem heve, ha mesélni tudna!

A nyomkeresésről jut eszembe, azokat ma is olvasni kell ám! Teszem azt, nem lesz fényes a szereplés, annak arra mutató nyomai is lehetnek, hogy nem dübörögtél kellően, s mikor teret hódít az ímmel-ámmal, ahogy gaz a pázsiton, a szépségnek annyi. A magabiztos győzelemhez vezető ösvény viszont kőkeményre van taposva. Szilárdra edzett felülete a sokat és erősen nyomására lesz kipattintva. Ez, amúgy oda-vissza működik, mert ahogy ezen haladsz, súgnak össze a hátad mögött: nézd a kiccsávót, mennyire má ki van pattintva…

Páran, tartózkodásukkal adtak hangot a minek menjek, ha nem számít sehovának. Igazad van, nem kell mindig kaviár. Legalább több maradt nekünk! És a kép, amit adott, hogy merre a part, hol tart az erő netovábbja, be is keretezhető.

Alig két hét múlva ELIT
ennyi maradt csiszolásra
… ha van mit(?)

Eredmények:  ITT

Harcosok klubja

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.