Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mk.V. Forduló, s a kiírás maga

Utazás. Innen oda, valahonnan valahová. Hopp, jön a buszom, velem tartasz? Kár. Bámulok ki az ablakon. Suhanó képek, évek. (MK fordulók) Jegyeket, bérleteket! Nézd csak, hát nem nincsen pont nálam, pedig mintha… Van ez így. Rossz buszra szálltam, majd jön másik, a jó, egyszer, valamikor. Utazol te is drága barátom! Bele a nagyvilágba, egy életen át. Valahonnan valahová. Van-e találóbb hasonlat?
A következő megálló, BHSE sporttelep! Mi itt leszállunk egy kis időre. Fekszik a pálya? Úgy, mint légkör, meg ilyesmi. Vannak kedves helyszínek, ahol jól mennek a dolgok, máshol kevésbé. Vajon képesek vagyunk befolyásolni? A hozzáállás biztos nyom a latban. Szuggeráld be magadnak, jó, ügyes, erős vagyok. A lúzer, béna, ááá, és társai szavak kerülendők. Gyakorolni kell ezt is, állítólag csodákra képes.
Ha valaki hasonlóságot vél felfedezni a kiírások között, az nem a véletlen műve, lévén tök egyforma valamennyi. Azért vessünk rá mindig egy pillantást, biztos, ami talán alapon, ha másért nem, a helyszín miatt. Elhibázott cselekedet lenne Mórra utazni megint. Tán a cirkusz is elköltözött már, ahogy a miénk is, a Tüzér utcába.

Szóval pillants IDE 

Majd csak jön...

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.