Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.V. forduló/Eredmények

Az út elején még végtelen a messzeség. Majd valamiféle sodródás a napok sűrűjében… aztán a csodálkozás, már el is szaladt(?!) Ledarálta, megsütötte, és ez az icuri-picuri mind megette.  (fene az étvágyát) A hat hét tábor, versenyek, s végül a mai, immár a múlt. Na de! A szabadság sem utolsó, és itt az elején ugyebár, végtelen a messzeség. Sodródjunk most egy kicsit az édes semmittevésben. Mert, ahogy ideje van a hajtásnak, a pihenésnek dettó.
Megtartani csak úgy lehet, ha néha elengedjük… A nyíregyházi tábor végén, csendültetni szerettem volna, de inkább bondulás lett belőle, szóval a dalból egy részlet így hangzik: …"ha boldog akarsz lenni, mikor újra visszatérsz, hát menj el, menj el, menj el…"
Menj! Vár a nagyi, az óceán, kishazánk zegzuga, bringa körbe karikába, matrac hátán a lebegés és kék alatt a felhőt járva, éld szívedben a nyár melegét!

Köszönet mindenkinek. Aki velünk volt versenyen, edzésen, táborban. Egy vadonatúj szélesvásznú film pereg a moziban, gyere te is, nézzük együtt. A címe, Tábori kalandok. Műfaját tekintve, olyan romantikus akció thriller féle, amiben a hősök mind boldogan visszatérnek. Úgy legyen!

Eredmények:  ITT

Most ne zavard

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp.Anyácska utca

(Véberék, 2014.07.27 16:58)

Jó nyarat Gyula folyt.köv Szep.1

Re: Bp.Anyácska utca

(Gyula bá, 2014.07.28 00:37)

Na erre igyunk, egészségünkre! :)