Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.VIII.+ Versenykiírás

Rostokolok itt a szerkesztőségben, csak egy sápadt lámpa világít. Az is mintha halványulna, az aktuális könyv gyűrött lapjaira írt sorok, hullámozva mossák össze a történet és az álom határait. Először le, aztán be, aztán gés. Le-be-gés. És?  Pont az és-ről akarok beszélni, mert róla még nem sok szó esett. Már-már bealudtam a nagy várakozásban, mikor beviharzott a hír, mely így hangzik: És kiderült!  Maga a helyszín személyesen. A hol, mindig fontos tényező, hogyan is történhetnének meg az események nélküle. Nem igaz? Mende-mondák szállingóztak a kósza szélben, miszerint nem a Volán, és tényleg. Sportmax a vár neve… kire szállt.        

Varázs. Az újdonságé, és remélhetőleg az eredmények okán is. Mert, ha már nevében a max, hogy venné ki magát a minimum?!

Rajt előtt egy órával tessék szíves… lenni.                                                                                                                                                                                                                                                                   Helyszín és egyéb tudnivalók:

ITT

 

Az uszoda

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.