Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Móri-muri MK.IV. Versenyeredmények

Billegett az elefánt. Egyik lábáról a másikra, hosszú ormánya hullámzott a ritmusra, és lefogadom, lapátfüleit hegyezte, mi ez a zsivaj. Tudod, fellépésünk volt, néha porondra lépünk mi is, a hangszóróból vidám zene szól, tessék-tessék tisztelt publikum, kezdődik az előadás. Móri-muri. Valódi cirkusz, csak úgy hányódtak a cigánykerekek, merész ugrások az ismeretlenbe, vízi balett, nevető és szomorú bohócok, zsonglőrök, bűvészek, akik elővarázsolják a lehetetlent is, vagy egyszerűen eltűntetik, ami eddig ott volt.
Szép nem attól lesz valami, ha tökéletes, különlegessége teszi azzá. Előre, helyben, hátra, akár egy táncban a lépések, lépünk mi is tovább akkor is, ha nem látszik még. Napja volt a születésnek. Mi lesz a neve? Egyéni Rekord Réka. De aranyos! Futásban csak úgy születtek a Rékák s hogy ennek oka a rutinosan lerövidített pálya volt? Mi szaladtunk egyenesen, a kunkor volt rossz helyen, nem igaz?
Szóval Háti, ne lógasd az ormányod, hanem emeld magasra, és trombitáld el nekünk a Wonderful World-t légyszi. Mi majd énekeljük alá – felhők fölött mindig kék az ég. Hogy más a szöveg? Nem lehet minden tökéletes...
(pont ettől szép)

Eredmények: ITT

Csodálatos Világ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

képek MK IV.

(Ágóék az "E"-ből, 2013.05.19 20:21)


Kedves Klubtársak!

A IV. forduló képei letölthetőek az alábbi linkről:

https://plus.google.com/photos/100698471183219147490/albums/5879722998320308305?authkey=CMDAmuWhyvbSEQ


(Link címet a böngésző keresőjébe kell másolni és már látszik is az album!)

Jó böngészést és pihenést!

Hajrá KSI!

Re: képek MK IV.

(M_Eszter, 2013.05.19 20:29)

Nagyon köszönjük, Péter! És nagy gratula Ágónak! (Meg persze mindenki másnak is!)

megragadni a napot

(M_Eszter, 2013.05.18 15:40)

Amúgy gondolkoztam azon, amiket tegnap mondott. Arra jutottam, hogy igaza van :-) Igyekszem ehhez tartani magam. Törpilla minden esetre nagyon boldog volt tegnap. Ez a lényeg, nem?