Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Morzsák (ne söpörd ki, előbb olvasd el)

A tudás hatalom. Az információ is valami olyasmi, hiszen képben lenni az élet folyását illetően, a váratlan helyzetek okozta pánik karrierjét töri derékba, mielőtt az egyáltalán cselt szőne ellened. Az ilyesformán létrejött képek ugyan távol esnek a tizenöt évvel korábbi bűbájos magamutogatástól, de semmi nem tökéletes, hozzáteszem, szerencsére.

Jöjjön hát néhány infó a javából válogatva, korántsem a teljesség igényével, hogy amit a titokzatos jövő tartogat számunkra, legyen őszinte és örömteli meglepetés.

Ami viszont tudható:

A már beharangozott Házi Bajnokság ideje, február 26. péntek. (Gyöngyi Csilla Gyula tanítványok) Három órától futás, négytől úszás. Mindenkinek az idei versenytávok a teljesítendő feladat, derüljön ki hol tart a jelenlegi forma, lehessen igazítani rajta, ha messze fénye, avagy megnyugodva lássuk a jó úton járunk szivárványos ívét az égre pattintva. Izgulni miatta, hányan kalapálnak el, mázlisták, feltörekvők, óriások, törpék… és taszítanak a kitudja hányadik hely utánra, egyenesen kötelező. Pont ez a lényeg, meglovagolva ugyanis, ő ad erőt! Tök utolsónak lenni nem  népünnepély, de a helytállás mutatója nem egy szám, hanem az akarat igyekezete. Szóval készülj rá, féld és mindent bele!

Az uszoda március 13-27 között zárva. (utána a vízözön) Karbantartás drága barátaim. Baci mentesítés, no meg ami beleputtyant az idők során mintegy véletlen, s keringett áldozatára lesve, most úgy tűnik el a süllyesztőben, akárha nem is létezett volna. Tiszta vizet nemcsak pohárba kell önteni, uszodába sem árt néha. Ez idő alatt is lesz majd úszás, egészpontosan valahol, valamikor…

Debreceni edzőtábor. 03.29 - 04.02. keddtől szombatig. A névlistámat leadtam, ám ez nem jelent semmit. Egyrészt jóváhagyásra vár, másfelől lazán törölheted magad róla. Remekül fog a radír, ha nem jársz edzésre, lógsz hajtás helyett, nem indulsz a háziversenyen, vagy nem hozol csontot a kiskutyámnak. (nincs is kutyám, de akkor is)
A tábor ideje alatt kollégáim helyettesítenek, majd küldünk képeslapot.

Más most nem jut eszembe…

Látod? Éhezik szegény

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tábor

(M_Eszter, 2016.02.13 09:04)

Abszolút egyetértek, hogy végül nem bocsájtod szavazásra a tábor időpontját. Viszont annyi megjegyzésem lenne, hogy talán szerencsésebb lett volna egy olyan héten menni, amikor az uszi úgyis zárva van. Pláne, hogy erősen kétséges, hogy tudunk úszni majd akkor (Dagály kilőve), ha már futni se...

Re: tábor

(Gyula bá, 2016.02.13 09:13)

A Dagály "állítólag" szeptemberig használható, a helyettesítésem pedig jobban megoldható, ha van uszoda...