Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mozgolódás a mélyben - hallod-e?

Pszt! Hallod ezt? Javasolnék egy kis csöndet. A csendesség az élet hangerejének lehalkítása. Békességet, nyugalmat jelent. Nem keverhető össze a némasággal, ami ritkán szül eredményt. Kukához való hasonlatossága ugyan figyelemreméltó, viszont nehézkessé válik az együttműködés. Megkukulni csak szorult helyzetben megengedett azon ritka kivételek alkalmával, mikor ámulatba zuhanunk, de akkor tényleg!

Valami mozgolódik a mélyben, egyre kivehetőbb már dübörgése. Amott tán füst is száll az ég felé, sejtelmes, várakozással teli a fogyó időben megbújó pillanat. ??? Ó, hát te vagy az barátom? A frászt hoztad rám! Bizony bizony én vagyok, a versenyhangulat személyesen. Gondoltam beköszönök lázba (és nem frászt) hozni, ahogy jobb helyeken szokás, és kérdezni, merre dübörög a szekér?

Nos, (jó)páran úgy érezték, kívül tágasabb a tér. Van, hogy szorít falak szűke, teher sokasága, vagy egyszerűen elveszik a miért… hasta la vista bébi, találd meg a tiéd!
De! Nagy öröm számomra: a versenynaptárt mindenki kívülről fújja, sportorvosi bejelentkezések pipa, hajtás lovagol hajtás hátán, szóval nagy meglepetésre készülünk. Bár iránya még nem tisztázott, a fel-le, csupán nézőpont kérdése.

Március 19-től két hétre bé zár az uszoda! (annyi baj legyen) A Pascal ellenben nyitva van! 33-as fedett medence, majd gőzfürdő, és így tovább. Ez idő alatt 15 órától mindennap úszás, kedd csütörtöki napokon utána még szaladunk a festői patakparton, miközben a lemenő Nap fénye vetít árnyékot lépteink ütemére.
Az első héten, élversenyzőim (olyan is van nekem) Debrecenbe utaznak edzőtáborozni Gyöngyi nénivel. Élménybeszámolójukra, jegyek már kaphatók!

Közeledik a versenyszezon! Új ranglista, Új lehetőség, Újult erő. És tiszta lap! Hajrá!

Csak ámulat esetén

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.