Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyjából ennyi

A szuper koncertre minden jegy elkel. Valamit tudnak, kétségtelen. Sokunkban él exhibicionizmus, kiállni, szerepelni, megmutatni mennyit érsz. Egy unplugged előadás más. Az akusztikus hangok halkabban szólnak, kevesebb közönség előtt. Mégis adni szeretne valamit.
Fogalmam sincs, milyennek kell lennie egy honlapnak. Tények, adatok, információk és ennyi? Az olvasásnak van egy bensőséges hangulata. Befészkeled magad egy kényelmes helyre, és nézed a filmet, amit a képzeleted gyárt. Lenyűgöz az írók képzelőereje. Hogy a bánatba képesek kitalálni egy regényt? Egyszer voltam egy Czeizel Endre előadáson, ahol azt mesélte a doki, hogy képességeink húsz százalékát használjuk ki, a maradék nyolcvanról sok esetben fogalmunk sincs. Ami azonban a százas körön kívül esik, már képtelenek lennénk megcsinálni. (A fenébe, úgy néz ki nem érem el) Ráadásul ez a kör, idővel, bizonyos dolgokban szűkül, a tapasztalatok oldalán, talán bővül(?)
Na szóval. Ez itt kérem egy underground honlap. Földalatti. De tények és adatok feletti. (szeretne lenni). Befészkelésre ugyan se a hely, se az idő nem ad teret, mégis abban a naiv gondolatban ringatom magam, hogy néha velem jössz, sírsz, nevetsz, érzel…
Találós kérdés: Sátor alatt van, zúg, csobog, fröccsen, benne, hol kínlódsz, hol szárnyalsz. Igen! A mi uszodánk. És ha nem csobog, és szárnyalni se tudsz? A bezárt uszodánk. Sajnos ez is jó válasz. Jövő hét után. Fogynak a lehetőségek, a kapott elutasító válaszok miatt, de olyan nincs, hogy nincs. Úszni kell! Jó lenne valahogy megúszni, nem úszhat el. Boldogságban is csak úgy lehet, ha van miben. Dagály? Nem a tengeri, a strandi. Oda jössz-e, ha az marad?
Képzeljétek, már kaptam egy képet! (Amit az előző bejegyzésben kértem). Az se baj, ha rám bízod, remek mese, és állatfigurákat találtam. Pocok, giliszta, Hókuszpók és társai…
Úgy nagyjából ennyi. Pingvin, aki azt képzeli, repülni is képes…

 

Repülööök!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dagály

(Vigh Zoltán, 2012.02.21 10:13)

Ha Dagály, akkor megyünk a Dagályba. Igaz nem fedett medence, de hát ez öttusa :-) . Ráadásul akkor már tavasz lesz... :-) Napsütéssel!

Re: Dagály

(Gyula bá, 2012.02.21 10:19)

:)
A fedett 25-öst céloztuk meg. Van is hely, 16-17-ig.
A vezetőinknek kell még jóváhagynia...