Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nálad hány óra?

Szia mindenki! Meg tudná mondani hány óra? Mindjárt szeptember 3. Az nem lehet, bizonyára siet az órája. Pontosan tudom, még nyár van, még szabadság, és aki mást mond, az hazudik. Lakott területen max ötvennel, ez meg itt űber sebességgel száguld? Meszelje már le biztos úr. Amúgy, tudod mi az igazán nagydolog? Mikor valami jónak nincs ideje tönkremenni! Még akarnád, hogy tartson és lehet egy kicsit szomorkodni miatta. Az idő már csak ilyen. Ősi ellenfél. Legyőzni, odaérni, letelt, vagy teljen már le.
Na és ízlett a fagyi, s a megannyi pillanat, ami elfoglalta helyét a kedves emlékeknek fenntartott polcon? Bármikor leveheted, és újraélheted. Ez ám a találmány!
Szeptember. Ó be szép! Ha belegondolok, még rá is tudok bólintani. Vannak ugyebár a színek. Rozsdabarna, miegymás. Nem pusztulsz el a napon…itt elakadtam egy picit, de biztos van még. Neked könnyebb. Lecke, sorminta, edzés, komolyan mondom, irigyellek. Emlékszel? Vegyük csak át finoman. Csingilingi-órakezdés. Négyszáz vegyes-bemelegítés. Elkészülnihopp-fejesugrás.
A többi jön magától…

Gyorsul a tánc

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.