Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári öttusa tábor 2016 (harmadik rész)

Ezzel a sorban harmadik fejezettel az évad utolsó epizódját tárom szíves figyelmedbe. Nem spóroltam semmivel. Gazdagon terített asztal, (svéd) garantált nyeremények, korlátlan üdítőnek ható fogyasztás, végeredmény pedig, a puhából keménybe átmenet különdíja. (grátisz) Szóról szóra ezeket a látványelemekkel díszített tényeket emeltem ki a Nyári Tábor 2016-os korábbi beszámolóimban,
(http://www.megmondommitsportolj.hu/cikkek/aktualis/balatoni-elozetes.html http://www.megmondommitsportolj.hu/cikkek/aktualis/nyari-tabor-elozetes-2.--masodik-resz-.html) amit most kiegészítek még a jelentkezési lappal. Innentől kezdve nálad a labda, mint nagyjából minden mással kapcsolatban is. Hogy mi válik egy adott helyzetből, mennyit és hova ér, azt saját hozzáállásod helyezi le, vagy emeli föl. Lehet szörnyű óborzalom, a rettegés nyárfalevele, de éppúgy egy olyan csoda… „amiről úgy tudom: nincs, de érzem, hogy van” (Fodor Ákos)

Konkrétan:
Június 17- ig a szokásos délutáni edzések folydogálnak a lejtésnek megfelelő irányba, aztán hétfőtől teljesen más időszámítás veszi kezdetét. Egész pontosan a GyeS. Biztosan rögtön kitaláltad, ez a Gyere Sportolj(!) közismert rövidítése, ahol szunnyadó léted felett átveszi az irányítást egy magasabb erő, amit úgy hívnak: hurrá! Ez a levegőbe suhintós közérzet a boldog állapotnak azon fajtája, ahol mozgásba lendül az akarat, az élni jó és az ide süss együttese. A víz forrni kezd körülötted, a pálya nemcsak felszántva, még bevetésre is kerül. Szüret! Kábé ez a nyári táborok szerepe…

Pénzügyek:
Igazolt versenyzőknek - jelenléttől függetlenül - a havi tagdíj esedékes.
Nem versenyzőknek júniusban félhavi, míg a július augusztus tagdíjmentes.
A napközitáborok befizetése az adott hét első napján történjen, a tábor heti díját kell magatokkal hozni.
Mérlegelve és igyekezvén igazságosan elosztani a terheket, íme három változat a napközi táborok díjával kapcsolatban:
I. kategória: versenyzők 10.000 Ft/hét
II. kategória: nem versenyzők 12.000 Ft/hét
III. kategória: „külsős” 13.000 Ft/hét
Testvéri kedvezményeket úgy lehet beváltani, hogy egy kategóriával feljebb rangsoroljuk, pl.: két nem versenyző testvérnek 20.000 Ft az egy hét napközi.
Egy-egy óra edzésre is be lehet járni, ilyenkor a havi díj részaránya a mérvadó. (egy hét úszóedzés 2500 Ft. Félnapos ottlét, félpénz, mínusz a kaja. (öt félnap 4000 Ft)

Ez volt a prózai rész,
a többi már költészet
- ha úgy olvasod
és el is hiszed...

Bevallom, a jelentkezési lapon csak aktualizáltam a dátumokat, a szöveges rész maradt a régiben. (mert örök érvényű, úgy hiszem)
mentés-kitöltés-küldés (kitöltés telis-tele, küldés a mélemre)

Augusztusban szünet
A nyár legyen velünk!

Nyári Tábor 2016 jelentkezési lapja  ITT tölthető le.

Passzolod nekem is?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.