Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári Öttusa Tábor 2017 - Jelentkezési lap

Ahogy egyre feljebb emelkedik a léghajó, tűnnek el az apró részletek, végül már csak két dolog látszik biztosan. Az idő, mely épp lejár, hol pedig érkezik. Felejtsd el a múlt történéseit, legyen itt a jövő, hiszen pont ő az, kin alakítani vagy képes és teheted olyanná most, amiben később majd lenni szeretnél.
„Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj
a tegnapra…”
Tölts még több időt
a táboromba!

Gondoltam megpendítem. Mert az idő, ami hamarosan elérkezik: a Nyári Öttusa Tábor 2017. ideje. Személyesen. Nyitni kék. Fület szívet kedvet, egyszóval mindent, mi nyitható. Hová szépítsem? Tanulnivaló a vakáció beköszöntével sem ér véget. Tulajdonképpen soha, hogy a fene enné meg. Szavakból megértett, mozdulatokból épített, vágyakból ragasztott üveggolyó… és csak gurul lejtőnek lefelé, míg odaér, míg gurulni képes. Hát láss, érezz, szaladj, mert nincs más. De ez jó. Nagyon jó!

Ajánlat az öttusázóvá lenni akarók számára! (nekik különösen, és forrón) Igazából pofonegyszerű. Ott vagy végig és tekersz, mert a jelenlét a hajtással kézen fogva képes csak eredményt produkálni. Teljes körű garancia mindössze a felfújható kínai strandpapucsokra létezik, de a sansz magasabb értéke, azért belátható. A tűz közelében, tűzön-vízen át nő a páncél, acélosodik erő és akarat. Tudtad, hogy a jelen páncélos lovagjai korábban mind öttusatáborba jártak? Pontosan. Ilyen kérdésekben sosem túloznék…

Ajánlat 2. A tanfolyamos, versenyzéstől (még vagy egyáltalán) távol(abb), szeretem is meg nem is, olyan hébe-hóba valami, még nem tudom mi az, de tuti, hogy talán-ok részére. Nem fog ártani, elvenni pedig képtelen. (nem az a típus) Két kicsi kezével neked adja mindenét, majd szépen beépül, ha rejtve is marad. Egyszer csak azt veszed észre, eléred a hetes buszt, ruganyosan járkálsz föl-alá, plusz, úgy úszod át a strandi medencét, hogy egyszer sem kell kimenteni téged. (az úszómester tovább fűzheti a csajokat) Happy and. … és nem lehet tudni, mikor fordul a kocka, a tegnap még cicából, mára lett tigris. Biza! 

Ajánlgatóm harmadik részében az útkeresőknek lengetném a nyitva táblácskámat. Egy próbát megér. Valahol, valamit muszáj elkezdeni, bár fogalmam sincs hová vezet. Rátévedünk és megyünk rajta  amerre kanyarog. Hogy a kincs itt van elásva, lesz-e tiéd, segít, vagy fabatkát sem ér, tőled függ valójában. Én a portás szerepét játszom, aki a táblát kiakasztja. …anya, fejébe vette, tanuljon meg úszni már ez a gyerek! Szerintem hallgass rá. (akár nálunk is lehetne - ez volt a reklám helye)

Összefoglaló:
Nyári Öttusa Tábor 2017 június 19 - július 28 között (hat hét)
Balatonszemes július 17-21 (iromány: Balatonszemesi edzőtábor címmel az aktuálisok között)
Árak a jelentkezési lapon!
Egyéb költségek: Versenyzőknek, tábori jelenléttől függetlenül a havi díj esedékes. Tanfolyamosoknak, júniusban félhavi, július, augusztus tagdíjmentes.
Napközis befizetések az adott hét első napján, a balatoni hátralékot, (versenyzőkét az egyesület állja) legkésőbb az indulást megelőző héten kérem szépen. Testvéri kedvezmény az egy „kategóriával” olcsóbb sávba szökkenéssel számolandó. (versenyző, tanfolyamos, külsős)

Elnézést a régiektől, hogy a jelentkezési lap szövegét, a szükséges változtatásokat leszámítva, gyakorlatilag érintetlenül hagyom már egy ideje. (ha egyszer úgy jó, ahogy van) Letölt - bejelöl - visszaküld. (email a honlap elérhetőségek között)
Szabadságra az egész augusztust neked adom, addig pengjen az öttusa! (te kis kuka)

JELENTKEZÉSI LAP  ITT

Szállj fel magasra

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.