Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári Öttusa Tábor 2018

A választhatóság szabadsága remek találmány. A szélrózsa minden iránya is elavulni látszik manapság, hiszen szegénynek sokszorosa már a kínálat, s a mikor hova meddig tengerében, iránytű legyen a talpán, amelyik egyáltalán még navigál…

Egy dolgot tehetsz, csukott szemmel megpörgeted a szerencsekereket és mész amerre mutat. Véletlenül van nálam ilyen szerkezet, játszhatsz akár velem is. Kicsit csaltam ugyan, mert felirat mindenhol azonos. (ne mondd el senkinek) Öttusa Tábor. Mekkora mázlid van, hát nem pont ezen állt meg!

A főnyeremény egyetlen hibája abból származik, ha kihagyod. Ennél végzetesebb baklövést talán csak a Ferencvárosi koktélban (Moldova György) szereplő Fehér Zoli távolugró esete példázza, mikor a dobbantásnál hanyatt esett, így mínusz ötvenhat centivel lett utolsó…

Komolyra fordítva.
Sportolni azt jelenti, hogy átléped a határt. A sajátodat, a semmi szürkeségéből egy olyan színekkel teli meseországba, ahol a varázslatok nem hókuszpókusz szemfényvesztések, hanem igaz történetek. Addig rázogat finoman, míg gatyába kerülsz, (ilyet nem kapni csak úgy a bótokban) megtanít észrevenni, csendet figyelni, hangosan örülni, csokorba gyűjteni erőt, akaratot, izzadság és könnyek cseppjeiből fűzni nyakláncot, ahol győztessé válsz akkor is, mikor éppen veszítesz. Valaminek a forrása, maga a kezdet, létrejön a titokzatos mélyből, hogy aztán csillogva - csobogva hirdesse világgá, íme itt vagyok! A sport, az öröm különleges forrása. Higgy nekem.

Most pedig forduljunk konkrétra.
Június 18 - Július 27 tart (dübörög-játszik-zenél) a Nyári Öttusa Tábor. Aki lemarad, kimarad, így a mondás! (a tartalom igazsága és fordítva) A megkezdett út félbehagyva, szomorú látvány, szemben a boldog kíváncsi meneteléssel, ahol a meghódított újabb és újabb sarokkövek tetején feszítve, lendülhet magasba a kéz. Öttusázók, ezek ti vagytok! Vigye szél a hírt, gyere velünk, ki még keres… (aki bújt, aki nem…)
A hat hétből öt napközi, (Istvánmezei út) egy Balatonszemes A nyári időszak egy olyan fogócska, amiben megpróbálod utolérni magadat, mikor megvagyok(!) lesz rajtaütésből - sikertörténet.

Tagdíjak és egyéb pénzügyek.
Tanfolyamos titánoknak, júniusban félhavi, további hónapokra szeptemberig tagdíjmentes. A napközi díjakat az adott hét első napján kérem. Pontos összegek a jelentkezési lapon láthatók. Más jelentkezési lapok, bizonyára irigylésre méltó karriert futottak be, szinte látom, ahogy egymást tiporva ömlenek a feladónak, nem így az én drága sajátom. Valamiért nem áll kézre a szerencsétlen, (mentés - jelölés - küldés a mélemre) lehet el kéne engednem. (szállj barátom, szabad vagy) Még kitartok egyelőre és, ha másért nem, az árak miatt nyisd meg légyszi légyszi. Fontos tudnod, a mégis visszaküldés, benne a sorakozó x jelekkel, a legkevésbé sem tilos!

Nos, igyekeztem kiterjedni. Neked. Hozzád. Feléd. Amennyiben mégis kimaradt valami, keress személyesen, vagy telefonon.
Addig is „szívbe fotózok minden részt”…

Jelentkezési lap ITT

Hurrá itt vagyunk

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp1146 thököly út 31-33a

(Dmitro Zsirnov , 2018.06.01 10:39)

2018.07.09 -2018.07.20

KSI

(gyulabá, 2018.06.01 12:45)

ok