Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári tábor képzelgések

Magasra se kell mászni az árbócon, jól kivehető már szabad szemmel is. Nyári tábor a láthatáron! Hosszú hánykolódás után végre kiköthetünk a csodák szigetén. Most vesse vízbe magát, és meneküljön ellenkező irányba, kinek drágább a pihengetés, mint a sport szeretete. Nem mondom, hogy az rossz döntés lenne, a szabad akarat mindenki sajátja, élni kell vele. Jól néznénk ki, ha például széles tömegek szállnának síkra, lándzsáikat tördelve az öttusa mellett. Hát kösz, de ebből valószínű nem eszünk, így a tárt kapukon nem lesz torlódás. (sajnos)
„Szigeti” képzelgések:
Az öttusázó álma, hogy öttusázó legyen. Híres és nevezetes. Hogy a trónon megpihenni se tudjon az imént felállított egyéni rekord, mert jön a követelő. (trónok háborúja) Úgy él ott, mint hal a vízben, csak az éhsége nem ismer határokat. Sikerre, edzésre, küzdelemre. Hagyja beszőni magát sportbaráti szeretettel, és viszont szövi e szálakat. Mosolya szélesen vidám és ragadós… Ehhez szeretnék segítség lenni! Örömmel nyújtom neked a pályák kilométereit, vegyél belőle, amennyi jólesik.

Június 17- Augusztus 2-ig.
Helyszínek: KSI sporttelep, Balaton és Nyíregyháza.
Időpontokat, árakat és részletes leírást is gyártok hamarosan.

Addig pedig! Várj olyan türelemmel, ahogy egy karámba zárt csikó teszi, míg végre szabadon engedik a végtelen hegyek irányába …

Szabadság - szerelem

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hurrá!!!

(L. Gergő, 2013.04.30 07:26)

A Gergő biztos tagja lesz a nyári tábor csapatának!!! Nagyon örülünk neki, hogy lesz tábor!

Re: Hurrá!!!

(M_Eszter, 2013.04.30 09:05)

A "csajai" is mennek, úgyhogy jó buli lesz! ;-)

Re: Re: Hurrá!!!

(Gyula bá, 2013.04.30 18:03)

Ennek igazán örülök!

Re: Re: Hurrá!!!

(L. Gergő, 2013.05.02 08:14)

Csajokkal szép az élet!!!