Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári úszó és öttusa tábor 2014

Találós kérdés. Na gyerekek, ki tudná nekem megmondani, mi a sport? Látom Ödönke kiesel a padból, mondjad hát. A sport, szenvedés, fájdalom, lemondás! Szép volt fiam, telibe találtad a lényeget. És mit tegyünk, hogy ez a veszedelem ne érjen minket? Nem szabad bedőlni a csábításnak, különös tekintettel a nyári táborok megtévesztő ígéreteinek, miszerint így tök jó, meg úgy egészség, blabla… szóval vigyázat, csapda!

Mindazoknak, akik óvatlanul mégis beleesnek:
(az ajánlat egy lehetőség, amivel akár élni is lehet, vagy nem)

Nyári úszó és öttusa tábor 2014.06.16 - 07.25-ig

Csak közhelyeket tudnék felsorolni... Legyél te, aki érzi és megtapasztalja mi változott az előtte állapothoz képest. Kedvet hozzá mindössze ébreszteni tudok, adni nem, márpedig reá nagy szerep hárul, lévén a lelke mindennek. Hiánya esetén, kb. annyi lehetőségem marad, mint a tartalék szögletzászlónak egy lejátszott meccs után.

Általában véve, a sporttábor igyekszik annak a célnak megfelelni, hogy az edzések fáradalma, sikerre váltható legyen. Tested sanyargatása ne vesszen kárba, és az átalakulás puhából keménybe úgy jöjjön létre, ahogy a nyúl pattan elő a bűvész kalapjából.

A napközis hetek, nem túl népszerű nevével ellentétben, komoly edzésekre és önfeledt játékra teremtődtek. Benne van vérükben a ráhatás ez irányú képessége, mert a mozgásra éhezők örök barátai már évek óta. Remek uszoda, (naponta kétszer is) futópályák, tornaterem, adják színes terét úton útközben, kezdő lépéseknek a győzelemig… és tovább.

Siófok: Háromágyas, zuhanyzós, erkélyes szálloda, teljes ellátás, saját strand, parti medence és egy igazi fedett 25-ös uszoda. Mi kell még?  Tudunk edzeni, játszani, érezni jól magunkat. " Jön a holiday! A Balaton ez itt, vagy nem?! Az!" A Nap legyen velünk, a többi nem számít. Előleg 10.000 Ft, határideje május 15.

Nyíregyháza: Egyesület által finanszírozott és kemény, mint a beton. Csak a kiválasztott versenyzőknek, szóval tessék küzdeni érte. Remélem sokan ott lehettek majd!

Edzeni magunkat úgy lehet, ha eljárunk oda. (s mikor megérkezünk, hajtani sem árt) A nyári időszak fontos része a felkészülésnek, eltűnni hetekre, hónapokra ez idő alatt, nem kimondottan sportbaráti hozzáállás. Kinek túlzás az egész napos tábor, "csak" edzésekre bejárva is többet tesz a semminél. A havonta fizetendő tagdíj, (a tábor plusz költség) így nem száll ki az ablakon. Családi nyaralásra bátran tudom ajánlani az augusztusi hónapot, sőt, július végét is, hiszen akkor ér véget a szezon. Minek fazonja akkor lesz tökéletes, ha az itt töltött napok száma jóval felülmúlja a hiányzóét. Lefordítva, ez annyit tesz: minimum négy hét! Versenyzőknek kötelező, de a várományosoknak sem tilos. Július 28-tól kezdődik a szünet, első edzés időpontja, szeptember elseje.

A jelentkezési lap  ITT    tölthető le,

mely tartalmazza az árak és időpontokra vonatkozó tudnivalókat. Gyártottam egy közvetlen elérhető menüpontot, Nyári tábor 2014 névre keresztelve, ahol szintén megtalálható a jelentkezési lap. Kitöltése után, e-mail címemre (honlap - kezdőoldal - elérhetőség) küldjétek vissza, vagy kinyomtatva jutassátok el hozzám.
(mert kérdeztétek, mi lesz már, amúgy ráér még a jelentkezés… a hat igen reményében üdvözlettel, Ödönkét külön is)

Út a győzelembe

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest, VII. Peterdy utca

(Bartha Szilvia, 2014.07.17 11:14)

Úszótáborba lehet még jelentkezni az utolsó hétre 07.21-07.25-ig?
Két fiú, alig tudnak úszni, 9 és 12 évesek.

Re: Budapest, VII. Peterdy utca

(Gyula bá, 2014.07.17 12:00)

Lehet
:)

tomini.96@freemail.hu

(Producer, 2014.06.16 22:06)

Hány éves korig lehet jelentkezni az edzőtáborba?

Re: tomini.96@freemail.hu

(Gyula bá, 2014.06.17 05:31)

13. az idősebbek mind az öt számban edzenek és ehhez kell már az itt töltött sportmúlt...