Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyíregyházi edzőtábor 2014

Valakinek a hagymás rántotta, másnak a dessszert (tripla esz-el) hiánya, vagy uszoda kövével ki a keményebbet játszani… vont le pontot a maximális tízből. Na milyen volt kérdésre kapott értékelés alapján, végül a kilences szám körül állt meg a mutató, és ezzel döntőbe jutott a nyíregyházi edzőtábor! A felejthetetlentől alig elmaradva, ám jóval magasabban az elitbe sem kerülő, ki emlékszik már arra, múltba feledt történésitől.
Másodjára jártunk itt, és örömmel láttam a hagyománnyá érett események, újra átélni akaró igényeit. (ugye sütünk most is szalonnát) A hurrá megint széthajthatom magam valahogy nem került szóba, de jött elhivatottságból, akaratból vezérelve az magától is. Csakúgy, mint az egyéni csúcsok beállítása, és mikor az kemény munka  fáradsága ellenére születik, jelentése azt a tényt támasztja alá, hogy az edzés mégiscsak jó valamire. Ápoltuk továbbá a csúszdás emlékeket, a tóparti közös fagyizást, valamint a szobákban csatateret idéző iszonyatos rumlit.
… és mikor a strófa épp oda ért, hogyaszongya: mikor nagyon egyedül vagy, lehull hozzád egy kiscsillag, nagyon denevér jött helyette. Röpködött fel-alá a szobában, míg a sikítva földön fetrengés és a gitár nyakánál megragadott lóbálása, meg nem győzte a nyomorultat, hogy kívül tágasabb. (a bátor helytállás is része a tervnek)
De ahogy a fűrész valójában főrészt jelent, a futáshoz sérült láb, remekül működik a fociban, a hajnali szaladás minek, lám mégis jólesik, részei egy olyan  láthatatlan erőnek, mely összetartozás légköréből fon kerítést, védve és segítve a benne lévőt. Ebből az egybefonódott csapatból a hecc kedvéért csináltunk négyet, név és befutó szerint: Sefülesefarka, Paula Boci, Tul-Ok, no meg a Pink Niggák. Egyéni versenyben még a tökutolsónak is jutott, az "Itt a nasi, legyé dagi" csak Nyíregyházán kapható különlegességből.
A megszerzett javak értékei úgy mélyülnek, ha épülnek. Teszem azt egymásra, például az ittenit követő utolsó heti táborban, hogy ne legyen - kidobott pénz az ablakon…

u.i.: Vesztettem egy százast a fogadáson, kiderült, hogy nem arra van Budapest. (???)

Pedig milyen helyes

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.