Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyuszi Hopp Kupa Háziverseny - Eredmények

A várakozás izgalma azon különlegességek egyike, melynek jelenléte érintés nélkül is tapintható, csak lebeg körülöttünk, miközben kiterjesztett szárnyainak puha érintése rajzol pírt az arcokra, és lázas szikráinak fényét a szemek tükrébe. A tavaszi háziverseny rajt előtti pillanata hívta vendégül, ahol olyan hangosan zúgott tőle a fennforgás, hogy én már szóhoz se jutottam. Legyen százszor inkább, mint síri csend, valami döbbent néma mozdulatlanság és, ha a bőrödbe már nem férsz, hát ugorj ki belőle, s kiáltsd hangosan világgá! (csak utána figyelj már ide, hé)

A verseny mindig ad, ilyen a természete. Úgy szórja rád a tapasztalatot, mint szitáló eső hinti telibe a répaföldeket. Ezeket magadba szívni, nem szívás, mert leesik végre, hogyan gazdálkodj az erőddel, plusz (még ilyet) több van benned a magadról képzelten túl. Ez a hit elengedhetetlen, mi több, csodákra képes, hallod-e?

Tetszett a hajtás, egymásért szurkolás, az elért eredmények, de műsort egyértelműen Dimitríj szolgáltatta. Viszonylag jól beszélem az orosz nyelvet, ilyeneket tudok például: Táváris ucsítyelnyícá, já dá kládiváju vám… több most hirtelen nem jut eszembe, viszont ő keni a magyart, minden ötödik szót biztosan, így aztán békés értetlenségben telnek a napjaink. A távoli (vagy közeli, jaj) orosz földek valamelyikéről érkezett hozzánk, csupa derű vadalma. Mi más is lehetne a mindenfelől rázúduló segítő szándék közepén?! Fogalma sem volt szegénynek a versenyünkről, belecsöppent, jobban mondva gurult a sűrűjébe, ugyanis guruló cipőben érkezett a drága, mely kiváló lehet egy aszfalt pályán, ám a füves göröngyön kevésbé szuperált. Próbálta szóra bírni a szerkezetet, végül nemes egyszerűséggel kiugrott belőle, és zokniban futotta végig a távot. Így lett ő a nap hőse és mellette ti mindannyian.

Eredmények  ITT

Ő itt az izgatottság szárnyai - személyesen

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.