Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Országos Bajnokság - Laser Run - Egyéni - Váltó - Székesfehérvár - Kiírás

Országos Bajnokság. Igen. Ha jól olvasod, tudod mit jelent. A legek egyike, benne ott van a szívek csücske, a minden szépsége, a nagyság hatalma, a teljesség igénye, dicsőség fénye és az összes nagyszerűség, ami ebből a felsorolásból kimaradt. Véred magasabb sebességre kapcsol, áramlik, zakatol fel-alá a célba repítést szolgálva, hogy aztán legyen mit mesélned, mikor az emlékeidről faggatnak. (mert örökre fennmarad) Rajtjához állni, már önmagában is méltó az elismerésre, olyan tisztelet övezi, hogy amikor kiderül rólad, te szerepeltél benne, átadják helyüket a villamoson, és pult alól kapod a legszebb portékát.
Viszont! Amennyiben nem tudod miről beszélek, szereped komoly tévedésben van, az utad biztosan nem a sportban keresendő. Nincs ezzel semmi probléma, nem lehet mindenki gladiátor, mit ennénk reggelire, ha nincs, aki megsüti? Például.

A három hét nyári tábor margójára:
… szerencsére van még egy negyedik, mert a hol tartunk felkészülésben kérdésre igencsak mélyre kellene ásni az alig eredményért. A finisben akkorát kell menni, mint ide a Hold, szóval nem ártana valami rakéta féle.
A színpad a tiéd, te játszol benne. Alakítsad jól a szereped…

LaserRun (péntek)  ITT

Kéttusa egyéni (szombat)  ITT

Váltó (vasárnap)  ITT

Kilövésre kész

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.