Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öttusa tábor III. hét

A gyorsaság jegyében. Sportágunkban nem utolsó szempont, helyjegy váltása kötelező. Könyékig tűröd az ingujjad, tigris szemek és nekilendülsz, mint részeg barát a sekrestye ajtónak. Tudtad, hogy a sebesség csíkot húz? Az ám, és ha már sodor, fékezőernyő legyen, ami megállít. Ha gyors vagy, erős vagy, vágod? Ezen logika mentén, a lassú, gyengét jelent. Öttusázótól misem áll távolabb. Mikor a külső szemlélő, elismerő fejbólintással járó következtetése így hangzik: ez nem gyenge, rólunk beszél. A dolgok csodálatos összerendeződése azért lehetővé teszi, hogy mindemellett mégis gyengéd maradjál. Különösen, ha szálakról van szó, baráti és mélyben nyiladozó értelemben is. Fogadj el tőlem egy értelmező kisszótárt - amit kizárólag elalvás előtt a párna alatt szabad olvasni - és lapozz a „nem” szóra. Naná, hogy igen!
Erre a hétre kiosztott cél a távok rövidítése volt. Míg a másodperc azon bíbelődik, hogy odébb másszon eggyel, te már célba is érsz. Úgy kell neki! Kösse föl a gatyáját, ha ketyegni akar.
Lókolbász. Lódarázs. Lóhere. Lótúró. A vágta, ebben a sorrendben ért célba, és akinek eddig fogalma sem volt Hurkacápáról, lapozzon csak utána…

A közösség szép szó, ha kialakul, úgy jó!

Győztes kolbászok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Még egy hét?

(Hajabácsné Linda, 2013.07.13 11:48)

Beni nagyon jól érezte magát, még erre a hétre is kitartottak a "Gyulabácsimesélte..." történetek!
Ha a lustaság nem győz a lelkesedés felett, a 22.-től kezdődő hétre is beneveznénk!
"A KSI-ben kezdtem el az öttusát..." De ismerős nekem ez is valahonnan...Ezt már hallottam egy kiskolbásztól!

Re: Még egy hét?

(Gyula bá, 2013.07.14 10:41)

Várom :)