Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rajtaütésszerű események

A nyári kalandok elmúltával kicsit belecsendesedtem az őszbe, most azonban ideje megint tollat ragadnom, hogy beszámoljak az év hátralévő eseményeiről, mely szinte rajtaütésszerűen tört elő a semmiből. A hirtelenséggel együtt járó frászt enyhítendő, írom e sorokat, no meg nektek sem árthat képbe kerülni, még ha ez nem is lesz szépséges fotóitok egyike a fészen…

Tán csak nem a Mikulás kupáról van szó? De. Jobban mondva is. Lássuk hát sorjában:
A nevében is árulkodó, év utolsó háziversenye, réges-régi hagyományát őrizve, már-már a szenzáció magas iskolájának határait feszegeti. Ezen szenzáció pedig, nívójában tárja fel tudományát, s mint ilyen, jócskán megütötte a mércét. (azóta nem hall a bal fülére) Csodás teljesítmények, valamint a kevésbé csodás, ám látványokban és meglepetésekben gazdag annál inkább, foglalhatnánk össze a korábbi évadok fennmaradt emlékeit. Nahát, újra itt toporog a küszöbön, bár meglehet, a kéményen át utat választja majd és hullik egyenest a nyakunkba, hó subástól teli zsákig, lengő szakálláról nem is beszélve.

A tornatermi különítmény, továbbiakban kicsik, december 3-án szerdán, öt órától úszás, hattól tornatermi akadálypálya, míg a nagyok, beleértve Csilla néni tanítványait is, 4-én csütörtökön, háromtól futás, négytől úszásban állhatnak rajthoz. Egyeztetés alatt, de reményeim szerint, "csillásoknak" lövészetük is lesz, ami a szerdai edzésükön kerül célkeresztbe.

December 30-án kedden Családi Váltó három órától, futás úszás versenyszámokkal. A versenyt megelőző napon hétfőn, minden résztvevőt szeretettel várok, hogy testben-lélekben odatehesse magát, ahová szeretné. Részleteket keressétek a tavalyi beszámolók között, végszükség eseten engem, amennyiben az összes kötél szakadni látszana.

Az évzáró vacsora időpontjának hiánya, nem a véletlen műve. Azért nincs, mert nincs. Helyette évnyitó lesz, jövő január elején! Nem félelmetes? Mindjárt 2015! Fúúú

Épp hullani készül

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.