Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RANGLISTA 2011

Azzal kezdeném, hogy minden versenyen való szereplésed érték, és eredmény.
Játszottam egy kicsit a számokkal, és összeállítottam egy listát. Az ez évi versenyek alapján, (két-és háromtusa) pontoztam az egyéni és csapat helyeket. Egyéniben a legjobb tíz, csapatban pedig az első három hely ért pontot. Az első helyért tíz, másodikért kilenc… tízedikért egy pontot adtam. A csapat első, öt, a második három, a harmadik pedig egy pontot ért. (Jól kitaláltam, nem?) Holtverseny esetén, a jobb egyéni teljesítmény döntött. Ennek megfelelően kialakult egy sorrend, és láthatjátok kik voltak idén a legeredményesebb KSI-s versenyzők, te hányadik lettél ebben az illusztris rangsorban. Ha a görgetéstől izomlázat kapna az ujjad mire magadra találsz, vigaszul elmondanám, nem mindenki került táblára. Aki szerepel itt, az igenis elismerésre méltó! De utalnék az első mondatomra, mert a taps jár valamennyi versenyzőnek. (Taps taps)
A neved melletti sorban szereplő számok azt jelzik, hogy az adott helyen hányszor végeztél. Nincs más dolgom, mint gratulálni nektek! Szép volt fiúk! Na jó, lányok is.

A ranglista ITT látható.

 

imagesca11uin3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Naccerű!!!

(Örök álmodozó, 2011.11.02 23:36)

Kedves Gyula!
Az ötlet tényleg nagyon jó és az elvégzett munka hatalmas, aranyér(em)! (Bár a pontozás rendszerének finomítását javaslom...)
A konklúzió; innentől ranglista márpedig szükséges! Versenyhelyzet van!
Micsoda ötleteim lennének! 1) Ranglista egy-egy évjáratnak - nem csak egyesületen belüli szinten! 2) Összesített ranglista a teljes öttusa mezőnynek! [Ki előzi meg Marosi Ádámot?..:) ]
Gratulálok!

Re: Naccerű!!!

(Gyula bá, 2011.11.03 05:03)

Hírdetés: TitkárNő kerestetik...
:)

Re: Re: Naccerű!!!

(Örök álmodozó, 2011.11.04 00:00)

Kattog az agyam. Milyen lenne egy olyan ranglista, ami a legjobb egyéni teljesítmény alapján készült? Mert ugye az öttusa nem csapatsportág... Külön fiúk, külön lányok, születési év, egyesület megjelölésével, 2011-es 2-, 3-, 4-, 5tusa ranglista. Mert ugye a teljesítmény mellett pontszám van, amiből minden versenyzőnél a legjobbat vennénk 2011-ben, majd rangsorolnánk őket. Így még évjáratokon is átívelne, azokat is össze lehetne mérni. (A gyenge/erős évjáratok, kiugró gyerekek is megvilágítást nyernének.) Egyforma eséllyel vethető latba az, aki csak egy versenyen indult, azzal, aki 10-en is ott volt - független a helyezés a teljesített versenyek számától. Aki egyszer indult, de ott baromi jó volt, hát hajrá! Akit meg sokszor láttunk, de csak gyenge pontszáma van, az járjon ugyanolyan sok edzésre, mint versenyre továbbra is, és hamarosan meglesz a jobb eredmény!
Sőt, továbbmegyek: mindezt 2012-ben folyamatosan, az első verseny után fel lehetne állítani, és a kép versenyről versenyre alakulna ki az év végére! Izgulhatnánk nem csak a dobogóra való felkerülésért!
Kérdésem a szakemberhez: van bármilyen olyan relativitás a pontszámításban, ami miatt ez nem tudna működni?

Re: Re: Re: Naccerű!!!

(Gyula bá, 2011.11.04 04:29)

Fú! Sok féle vari lehetséges... A medence hossza, a futópálya, (pályán, vagy terepen) befolyásolja az időeredményeket, így a pontokat is. Egymáshoz képest nem számít, hiszen mindenkinek azonosak a feltételek, de a versenyeket összevetve a pontok tekintetében, már más a helyzet. Egy jobb teljesítmény is lehet kevesebb ponttal "jutalmazott". Nem tudom ez válasz e a felvetésre, bevallom kicsit elvesztem a sorok között. Nem csak kötelességből írok tényszerű dolgokat, eredményeket... de a honlap, számomra inkább olyan gondolatok megosztása, amit irka-firkálni szoktam :)
Ha ezzel a ranglistával ötletet adtam, örülök neki. Szabad a pálya...!

soponyai.judit@upcmail.hu

(Soponyai Judit, 2011.11.01 18:50)

Kedves Gyula!
A ranglista elkészítése óriási munka lehetett,köszönjük.
A fejlődést valóban versenyről-versenyre érdemes értékelni. Mi is így teszünk, amikor Dávid eredményeit nézzük. Az évad elejéhez képest az utolsó két versenye jelentős fejlődést mutat, mindkétszer 10. lett( a ranglistában csak 1db 10. helye van) az időeredményei alapján az ELITen is 10. lett volna. A csapat bronzérmek és a nyári öbölúszás (Füred-Tihany 3,5 km 1:13 alatt) sokat számított az önbizalma szempontjából, az hogy végül nem indulhatott az ELITen nem törte le, tovább fog dolgozni, hogy jövőre biztosan bent legyen.
Mindenkinek gratulálunk!
Üdv
Soponyai Judit

Re: soponyai.judit@upcmail.hu

(Gyula bá, 2011.11.01 19:49)

Fú, köszönöm! Kijavítottam :)
Ahh, vak vagyok, ez van...

Amúgy örülök, nagyszerű hozzáállás!

erika630913@gmail.com

(Horváth Erika, 2011.10.31 11:03)

Kedves Gyula!

Nagyon szép ez a táblázat,jó rá nézni!!!
Így még nem láttam Krisztina eredményét.
Köszönjük!!!
H Erika(Juhász Kriszti anyukája)

Re: erika630913@gmail.com

(Gyula bá, 2011.10.31 11:43)

Köszönöm!
...és gratulálok!

Kár...

(Hajabácsné Linda, 2011.10.30 15:10)

Kedves Gyula!

Tök jó, csak kár, hogy tavaly, meg azelőtt, meg azelőtt ...stb, nem csináltál ilyet, mikor még nem kis C-s volt Boti, hanem a korosztályával versenyzett. Úgy kicsit lelkesítőbb lenne! Így siralmas, bár mi tudjuk az igazságot....
Hajrá Botond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Kár...

(Gyula bá, 2011.10.30 16:30)

Csatlakozom!!!

ranglista

(Henriett, 2011.10.30 15:49)

Nagyon klassz, csak nem tudom, néhány versenyzőnek hogy van 10-nél több db egyéni helyezése (pl. Réti Andor 14 db). Gondolom az MK-k, a DS-ek és az elit számítanak, meg esetleg a háromtusa OB? :)

Re: ranglista

(Gyula bá, 2011.10.30 16:22)

Természetesen elírtam. Javítottam :) Köszi

Re: ranglista

(Gyula bá, 2011.10.30 16:25)

Valamint két-háromtusa, az OB kivételével. ...mert az csak a nagyoknak volt.

ranglista

(Henriett, 2011.10.30 16:23)

Egyébként pedig gratulálunk, irtó nagy meló lehetett 66 ember eredményeit összeollózni 8 versenyből! :)