Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S elkezdődött!

 A nyári öttusa sporttábor.

1. Hét
1. Nap

Régi szép időket idéző létszámban, kicsik, nagyok, vér profik, és még sokan mások, öltöztették színesbe az uszoda környezetét. Jó volt látni, hogy gyerekvirág nyílt minden bokorban. Az uszodában forrt a víz, így alig tűnt fel, hogy a vízszint megcsappant kissé, egy-egy benyelt kortynak köszönhetően, ami később a futópályán nem is jött rosszul. Sivatagi klíma volt itt kérem szépen, épp csak a tevék hiányoztak.
Az alábbi táblázatban a választott csapatok neveit láthatjátok, (sporteszközök volt kínálat) és eredményeiteket fogom leírni, hogy nyomon tudjátok követni, hol álltok a versenysorozatban. A pontszámokat, mivel helyezési sorrendet jelölnek, fejjel lefelé kell nézni, vagyis a kevés pontszám a nyerő. A délutáni edzésen bele is vágtunk, és a váltó úszásban az alábbi eredmények születtek. Érkezett egy halvány óvási kísérlet, mert a Stop Lee csapatkapitánya nehezen viselte, hogy csapata a mezőny végén kullog, egyenesen megvádolva csapattársait, miszerint bénák a javából, és cserét követelt. Elutasítva!
Lesz még javítási lehetőség, szól a bíztatás.

Jelmagyarázat: UV-Úszó váltó. FV-Futó váltó. BW-Baywatch. (Vízimentő) FS-Fogd és spuri. KH-Kötélhúzás. KK- Keresztül-kasul. CSK-Csapatkidobó. TV-Tell Vilmos. LH-Labda Halász.
A pillanatnyilag vezető csapat sárga színben pompázik, míg a tök utolsó, szürkében.

 
 2.Nap

Szűkszavú tudósítás: A napsütés megérlelt mindenkit, és ropogós piros almává varázsolta az arcokat. Versenyeztek ma is a csapatok, futópályán váltóban, az uszodában, egy mentőakció valódi drámaiságát utánozva. A dráma meg is valósult később, a kobak és egy orr találkozása nyomán. A nózi húzta a rövidebbet, remélem nem lesz baj, és rendbe jön. A harmadik verseny még tart, mert itt mindenki játszik mindenkivel. Ez a szám egyébként, a fogd a pulcsit, és spuri nevet viseli.
Holtverseny esetén, az a csapat végez előrébb, amelyiknek a legjobb helyezése ( a sorozatban bárhol) jobb a vetélytársénál.

3. Nap

Hogy mi volt ma? Meleg! De kicseleztük, mert elbújtunk a tornaterembe. Itt folytattuk a gyorsaság és tempóérzék fejlesztő versenyünket, aminek eredményeit már láthatjátok. A Kosár Palánk megőrizte vezető helyét, csakúgy mint az Oldal Háló a tök utolsót. A csapatkidobó még tart, pillanatnyilag két győzelemmel, a Vízi Bicikli áll az élen, de nagy harc várható a végső győzelem eléréséig.
Néhány apróság: Szorongásból-mosoly. Csendből-párbeszéd. Harc fiúk és lányok között. (vízi csata) nem is "ellen"-hanem "ért" -csak még nem tudják :) Alig úszikból- hasonlít... ilyesmi.

4. Nap

Hajtás az edzésen, hajtás a játékban. Reggeli torna, erős úszóedzés, kemény futás. Egyikből ki, a másikba be. A verseny, az verseny,a dobogót nekünk készítik, és mi nem akarunk csalódást okozni. De, hogy ki a legény a gáton, melyik csapat a legerősebb a táborban, is muszáj eldönteni. A kötél húzó-nyúzó feladathoz, talpig mezítláb, hátrafeszülve és kellően vicsorogva álltak neki a csapatok. Volt, amelyik gyorsabban szaladt, mint egyébként, olyan hirtelen rántották végig a pályán, de akadt párharc, amikor a kötél gondolkodott az elszakadás, mint egyetlen megoldás lehetőségén. A legerősebb csapatnak az Oldal Háló bizonyult, nekik ezentúl a csókolom köszönés ajánlott. Amúgy ők lettek a nap hősei, mert a Keresztül-kasul vízi váltóban is az élen végeztek. Erre mondják, feltámadt poraiból, újra nyílttá téve ezzel a versenysorozat végkimenetelét. A holnapi Halász, Tell Vilmos, és Csapatkidobó előtt, varázsgömb legyen a megmondhatója, melyik csapat tűzheti majd ki a győzelmi lobogót, a csokiról nem is beszélve...???

5.Nap

Záró buli. Végelszámolás. Ki nevet a végén. (Címajánlás)
Itt most ültem vagy félórát, és bámultam a monitort. Képek, arcok, harci kiáltások mosódnak össze, a leütött szó elillan, és egy újabb követel helyet magának. Megadóan tárom szét a kezem, és bízom rátok, legyetek most ti a tudósítók. Meséljétek el, ha kérdezik, ha van mit… Milyen volt a győzelmet jelentő kidobó találat, a céltáblán a lik, vagy ennek híján a homály, a paradicsomleves színezte póló, és az azt követő chippendale bemutató, a lehalászott labda, a felelsz, vagy mersz, elindulni és célba érni, a győzelmi csoki íze. Nekem mi tetszett? Együtt az egész! De ha valamit ki kéne emelnem, arra tenném a jelem, amikor egy emberként szavaztátok meg, hogy az erősen megfogyatkozott csapatot erősítheti egy délutáni úszásra betévedő „külsős”, még ha ez hátrányos is lehet rátok nézve a pontokért vívott harcban. Fair play a javából! Mert nem szabad elfelejteni, ez egy játék. Adni, lemondani, segíteni. Köszönöm nektek.

Holnap verseny. Hétfőn Balaton. Jó szerencsét! Hajrá KSI. 

1. Oldal Háló 27p
2. Vízi Bicikli 30p
3. Boksz Zsák 31p
4. Stop Lee 32
5. Fekete Parasztok 34p
6. Kosár Palánk 35p 

 

 

     V E R S E N Y E K

Csapatok

UV FV  BW  FS  KH  KK  CSK  TV  LH 
Stop Lee 6  3 
Fekete Parasztok 3 2
Kosár Palánk 4  1 
Vízi Bicikli 2
Boksz Zsák 1
Oldal Háló 5

 

Szakítópróba

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Kosár Palánk Forever!

(Gyula bá, 2011.06.21 20:18)

Ezt már szeretem! Drukkolni nem tilos. ...egy fogadó irodán gondolkodom :)

esélyegyenlőség

(Hajabácsné Linda, 2011.06.20 20:56)

Hajrá Stoply, húzzál bele! Kérünk testhezállóbb feladatokat is! Mondjuk 11-es védő bajnokság....
A focimez +1 pont!!!

Re: esélyegyenlőség

(Gyula bá, 2011.06.20 21:02)

A számból vetted ki a szót! Benire kell építeni, mondd csak a kapitánynak... A mez valóban ott van a szeren, és aki benne van, is. Láttam!

?

(Hajabácsné Linda, 2011.06.20 20:57)

Nem tudom miért ment 2X..

esélyegyenlőség

(Hajabácsné Linda, 2011.06.20 20:56)

Hajrá Stoply, húzzál bele! Kérünk testhezállóbb feladatokat is! Mondjuk 11-es védő bajnokság....
A focimez +1 pont!!!