Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S vége lett

Borura derű. Próbára tett az utolsó két hét, nesztek a nyakatokba eső, de kevés volt, mint szöcskében a lengéscsillapító. A Nap bennetek világított, és tettétek számomra is feledhetetlenné. Sportközösség lett a javából, ahová  versenyszellem, barátság, és az egészséges csibészség költözött. Torta, sütemény, csapatkitűző, szalvéta rajz adta bizonytékát az egy húron pendülésnek, és amiről szerintem szólni kell egy tábori életnek, az megszólalt.
A hét versenyeinek összesítését, az előző bejegyzésben láthatjátok. A sorrend mindegy is tán, mert itt mindenki nyert, aki nem hiszi, járjon utána.
Jöhetnek a nagymamák, család, kiskutya, mert a nyár további napjait nagylelkűen nektek adom. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! A kezdés időpontján még gondolkodom. Az uszoda Szeptember 5-én nyit,  lehet megvárjuk azt a pár napot, és a szokásos iskolakezdéssel egy időben találkozást, erre a napra halasztom. De az is megtörténhet, hogy a hiányérzetem nem hagy nyugton, mert az is van ám énnekem. Itt az Aktuális menüpontban, majd közkinccsé teszem. Ha történik valami, amit érdekesnek gondolok, az Írka-firkában megosztom veletek. (pl. különböző szigetekről, pálmafák alatti sétákról) Addig is lapozgassatok visszafelé, és olvassátok el a régebbi dolgokat, mert boldogan él, amíg meg nem hal.

(Minden vég, valaminek a kezdete)

Fuss el véle

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nyaralás

(Vigh Zoltán, 2011.08.01 14:52)

Szia Gyula Bá!

Jó nyaralást kívánunk!
Zotyó elhatározta, hogy NEM megy rendszeresen uszodába és ha véletlenül mégis ott jár, biztosan nem kezd el edzeni... :-) Ma el is utazik nagymamához, süti, palacsinta stb. lesz a fő edzés.
Majd várjuk az őszi kezdés híreket.

Re: nyaralás

(Gyula bá, 2011.08.01 14:55)

Telitalálat! :)

nyári szünet

(Gyurka Dóra, 2011.07.31 15:55)

Kedves Gyula!
Köszönjük a 6 hetet (is)!
Manó elhatározta, hogy augusztusban is megy majd rendszeresen uszodába, hogy "ne felejtsen". ;)
Jó pihenést és várjuk a híreket.

Re: nyári szünet

(Gyula bá, 2011.07.31 19:18)

Köszönöm én is! :)