Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Színes hírek a nagyvilágból

Legyen ez a bejegyzés, mondjuk tájékoztató, s mivel az események folyása sodorta kérdésekre ad feleletet, tán hasznosnak is nevezhető. Innentől kezdve ugyanis vidáman járhatunk-kelhetünk majd világunk sűrűjében.

Elfogultságom az öttusa (különösen annak versenyzői válfaja) iránt, már viszonylag régi keletű, ezért nézzétek el, hogy első helyen említem a március 7-i (péntek) háziversenyünket, ami ott tündököl a legek csarnokában. A "Micsoda egy verseny" néven futó, immár második összevont bajnokságot, az elődjéhez hasonló időben és szabályok szerint játsszuk, vagyis három órától futás, négytől az úszás kerül terítékre. A szabályok nem tiltják rekordok felállítását, ezt határozottan állítom! A mindent bele, a kerül amibe kerül, az egy életem egy halálom hozzáállás, kifejezett üdvözlésre tarthat számot. Díjazásom e tekintetben is komoly értékkel bír, hiszen a jól irányzott hátba veregetés, mindig szépen csillog. Szóval hajrá!

Sportorvos
Az orvosi engedélyek beszerzése változott a korábbi gyakorlathoz képest, ezért az alábbiakban összefoglalom a tudnivalókat:
Új igazolás, vagy a régi versenyzők esetében is, egy nálam beszerezhető kérdőív kitöltés után kell felkeresni a doktornőt, az előzetesen telefonon egyeztetett időpontban. Ő ad beutalót a Sportkórházba, ahol soron kívül ejtik meg a vizsgálatot. A kapott leleteket nekem hozzátok vissza, és azokat összegyűjtve én intézem a pecsétek rajzolatát. (végre egy testhezálló feladat) Érvényességi ideje fél év, a másodikkal könnyebb dolgunk lesz, lévén helyben történik mindez..
Elérhetőség és rendelési idők:
Dr. Vannai Judit
Telefon: 0630/6093565 vagy 061/4714258
E-mail: ksisportorvos@gmail.com
"Nyitva tartás"
Hétfő Kedd 10-16 ó
Szerda Csütörtök 12-18 ó
Péntek 9-13 ó

Az éves versenyengedélyek kiváltása 800, új könyvek esetében 1600 Ft-ba kerül. Ez vonatkozik a főállásban úszó, nálunk "csak" vendégmunkásként szereplőkre, no meg a díjat még nem rendezőkre is.

Gyöngyi néni áruház kínálatából ajánlom a legújabb futóruhák kollekcióit. Egyúttal hadat üzenve a Decathlon mamutnak valahogy így:
Benetton zöld, hupilila, hú de virít, sej.
Nekünk mégis a retro KSI-s kell!
Jó, ha tudod még,
manapság érték, az eredetiség...

Válassz belőlük ITT
Rendelni akár  "Web shopon" keresztül: hajnal@net-tv.hu

Végezetül egy meglepetés! Egy gyönyörű szép kiírás, (tanulhatnánk tőlük) és ami benne foglaltatik. Mert ha szeretsz, ha tudsz, ott a helyed! Mindig lenyűgöz a tehetség, és mikor az szerteágazik, hát sírok, nevetek...
Tekintsd meg
ITT

 

Itt az öttusa tv. Színes, mi?

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

infók

(Gyurka Dóra, 2014.03.06 11:58)

Köszönjük, Gyula!

Re: infók

(Gyula bá, 2014.03.06 20:15)

:)