Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szüreti mulatság

Lassan sárgul a falevél. Érik a szőlő. Az Öreg hegyre, messze falun és időben, lovas kocsival mentünk szüretelni. A ló már akkor is jobban érdekelt, mint  puttonyomban a fürt, de a must ízlett azért. Hát igen, az ősz. Eggyel magasabb osztály, új tankönyvek, és az öttusázóra váró kilométerek. Jól hangzik, nem? A kezdet, mindig magában hordja a siker lehetőségét. Úgy legyen! Örömmel láttam, hogy az első napon ott voltatok mind, akire öttusázóként, sporttársként tekintek én is. Hiányzott már a barát, a mozgás… tele van ez is vitaminnal, mint a gyümölcs, hidd el. Az egészséges élet része a szellemi és fizikai építkezés, (hogy ilyen remek közhelyeket pufogtassak) hozzá a talicska, és az építőanyag adva van. Olyat építs, amibe szeretsz majd haza járni.
Néhány infó: A DS. III. egy héttel később lesz Székesfehérváron, az időpont október nyolcadika. Az ELIT bajnokság helyszíne pedig Miskolc.
Szóval, sárgulhat a falevél meg az irigyeink, ti pedig érjetek mint a szőlő, és a puttonyodban mindig legyen elég hely, erőnek, kitartásnak. Ne feledd: Sokat, de azt erősen!

 

Érik a siker is

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.