Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi szünet és más nyitva-zárva tudnivalók

Fekete fehér igen nem… ismered? A mi esetünkben átírhatnánk ezt a játékot, nyitva zárva igenis nem is szavakkal. Úgy áll a helyzet, lassan vesztésre állunk ez ügyben. Szerencsére azonban mi öttusázók vagyunk, és messze földön híresek a túlélés tekintetében. A kényszerű edzésszüneteket pedig arra használjuk, hogy energiáinkat összegyűjtve, később rászabadíthassuk a világra, legyen az edzés, verseny, vagy a Gellért-hegy odébb tolása.
Március 22. péntek. Szerinted? Naná, hogy zárva! Jobban belegondolva teljesen logikus, hiszen az aranylábú fiúk zártkapus mérkőzést játszanak a Puskás Ferenc stadionban! Sikerül is bezárni, és nem csak a mi uszodánkra, hanem az egész létesítményre lakat kerül. Elég kockázatos nyitva hagyni a kerület további területeit, nem is irigylem szegény zuglóiakat… hadiállapot ez a javából. A helyükben fontolóra venném, hogy kiássam a csatabárdom.
A továbbiakban: Március 28. csütörtök. Ezen a napon az MK.I. fordulója miatt nem lesz edzés. (Kiírás még nem érkezett meg) Szomorú pillanatok ezek a „ vér amatőr” társulatra nézve, mert míg a versenyző gárdisták diadalmenetétől hangos a világ, nekik még a kellemes vízben áztatás élménye sem adatik meg. Tenni azért lehet érte, mindössze hajtani kell(ene) kicsit.
A tavaszi szünetben, tehát a versenyt követő napon pénteken is, Húsvét hétfőt leszámítva, a szokásos edzésidőben tartunk edzéseket. A vidéki nagymama más kategória, de jó ha tudod, wellness szállodának itt a KSI, minek utazgatnál feleslegesen. Nem igaz? Ez utóbbi szerény megjegyzés, a szünetekben köddé váló, létszámát tekintve alig pár száz tanítványom után kiált. Legalább hangos, ha már fölösleges… mindegy.

Jaj, jut eszembe! Szánalmasra sikerednek ezek a szavazások. Belefullad szegény az érdektelenség tengerébe. Kénytelen vagyok megtartani magamnak, a szavazók között kisorsolásra váró Samsung Sgxl1500-as csúcsszuper mobilkészüléket, ami olyan extrákat tartalmaz, mint pl. a magától ír-olvas-beszél funkció, egyebekről nem is beszélve… Azt kérded milyen szavazás? Ez fájt!

images.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szavazás

(Morisz, 2013.03.25 23:22)

...ehhez is...
(és énekelni meg már tudok:)))))

Re: szavazás

(Gyula bá, 2013.03.26 06:22)

Ha már öttusa kevésbé, legalább fakadjunk dalra... :)

tök jó...

(Hajabácsné Linda, 2013.03.20 15:28)

Tök jó, hogy megint nem lesz edzés, ilyen hülyeség miatt, pedig jövő héten verseny! Boti idegbajt fog kapni, ha megmondom neki....Még nem tudja szegény!

Re: tök jó...

(Gyula bá, 2013.03.20 19:01)

Reggel még tudnak úszni. A bezárási hadművelet délben lép életbe.
(Gratulálok a babához!)

Re: Re: tök jó...

(Hajabácsné Linda, 2013.03.21 13:17)

Jaj de jó!
Köszönöm, Attila, 3600 g, 56 cm, és nagyon kajás. Benire hasonlít, csak talán barnul...

Re: Re: Re: tök jó...

(Gyula bá, 2013.03.21 18:32)

Kész öttusázó! Alig várom...