Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tekerni kell

Tekerni kell! Mondhatnám, ez mindenre igaz, edzésen, suliban és a lanton, különben miféle hangot adna ki? No meg tekerni kell e lapon lefelé is, hogy eléd táruljon a szavazás. Kíváncsi vagyok, számodra melyik a nap legjobb időszaka?
A reggel: Előtted az egész, bármi jó megtörténhet, mikor úgy érzed befolyásolni vagy képes, olyanná tenni, hogy annak minden perce vidáman integet majd. Úszol egyikből a másikba, lebeg könnyedén a gondolat, és a sóhaj nem azt mondja jaj, hanem, hogy végre!
Suliban: Kedvenc órák, beleértve a matek dógát is, osztok szorzok, az eredmény tökéletes, az irodalom - költészet, a töri - csupa király, az ének - zene, a tesi - játék, és Zsuzsi is ott ül mögöttem…!
Edzés: Imádok hajtani, mert az maga a száguldás. Tövig nyomom a gázt, az elhagyott táj csíkot fest csodálkozva, és elismeréssel bólogat utánam, ez igen! Már tudom, győzni csak így lehet. Temérdek energiám jó szívvel adom, mert visszajár egyszer (sokszor). A nyeremény szebben csillog a vereségnél, bizony.
Esti pihi: A jóleső fáradság édes nyugalmában, billentyűt nyomogatva, vajas kenyér illata lengedez, kedvenc sorozatom főcím dallama harsan és én vagyok Micimackó, akinek mára már semmi dolga nem akad.
Aludni: Béke van. Fejes most az ágyba, igazi csuka, fedje napot s engem a puha takaró. Képek, villanások halvány távolodó hangok még innen… szép álmokat!

Persze változik. A legjobb, ha azért lenne nehéz választani, mert mindegyik kedves. Néha mégis előrébb van egyik-másik. A szavazás azt kutatja - tudományos alapon - melyik viszi a pálmát legtöbbször. Hm?

 

Tekerni gyorsan és szépen

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szavazás

(Németh Tünde, 2013.01.28 21:17)

Peti fiam egyértelműen az esti pihire szavaz. (bevallom én is)

Re: szavazás

(Gyula bá, 2013.01.29 06:24)

:) A szavazó táblán is tetszettek gombot nyomni? A tekerni kell alatt, arra céloztam, görgessünk az oldal alja felé, mert ott lapul a szavazó panel, a kis kíváncsi...

szavazás

(SAmu Benke, 2013.01.24 20:10)

Gyula bácsi mi a kockahasú KSI-s gyerekekre szavazunk!

Re: szavazás

(Gyula bá, 2013.01.24 20:58)

Az se rossz, de nem erre kértem a szavazást.