Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Télapó itt van!

Télapó itt van, jó a kupája
Még van belőle, tedd fel a fára
Lám-lám neki jár
Piros arca arany már

Ki lapot járat, ki szájat, egyesületünk háza táján azonban, egészen más dologról van szó.  Ugyanis menetrendszerinti járattal, maga a Mikulás Kupa érkezik hozzánk. Messze múltba nyúló hagyományt követve (járt utat járatlanért soha...) naná, hogy idén is, versenyre kellve őrizzük, a "tele van a puttonyom" vidámságtól ragyogó és pont ezért dicsőséges emlékeit.

December 4-én, szerdán a kicsik. Öt órakor úszás, majd hattól a tornatermi akadálypályán bizonyíthatják, mi fán terem a labirintus. Ez utóbbi gyakorlására nem sok idő jutott, ezért várhatóan, izgalmakban nem lesz hiány. (merre is kell szaladni, jaj...) Tényleg! És mennyit kell úszni? Egy illetve kettő a hossz, annak megfelelően, ki mennyire áll a helyzet magaslatán. A versenyre érkező drukkoló sereg, az usziban papuccsal, a tornateremben csak simán jöhet, (jöjjön) mert szurkolni már-már kötelező, nem igaz?

December 5-én, csütörtökön a nagyok lépnek színre. A versenytáv legyen meglepetés! (én is kíváncsi vagyok mi lesz) Annyi bizonyos, csapatváltó szerepelni fog benne, s mivel jövőre bevezetik az MK. fordulókon, nem árt, de hasznos az ilyen irányú tapasztalás is.

December 9-13-ig Debrecenben leszek edzőtáborban, a helyettesítésen még dolgozom, remélhetőleg a kollégáim is majd helyettem. Elképzelhető, hogy néhány edzés máshová kerül, vagy elmarad. A változásokról igyekszem majd tájékoztatni mindenkit.

December 17-én, kedden, évzáró vacsora. 17 órakor kezdődik a Syma csarnok éttermében. Az ünnepi eseményen azok a versenyzők vehetnek részt, akik szorgalmukkal, eredményeikkel szereztek örömet mindnyájunknak. A meghívót szóban postáztuk, mert az élő szó varázsa szépen csillog.

Két ünnep között, csak 30-a, hétfő játszik. 27-én az uszoda zárva tart! Ezen a hétfői napon rendezzük 15 órától a szintén hagyományosnak mondható Családi Váltó versenyünket. A klasszikus, de korántsem kötelező felállás, az anyu apu gyerek trió. Ettől eltérő összetétel (pl. nagypapa, házmester) szintén megengedett, szem előtt tartva a kor adta kedvező bónuszpontokat, (minél öregebb a csapat, annál jobb) hiszen szaladni, botra támaszkodva is lehet, az uszodában pedig ott a mentő bója... Távok: egy kör a négyszázason (133m/fő) ill. egy hossz, ám azt kétszer a medencében. (a csapatnak összesen hat)

A decemberi tagdíjakat a hónap első hetében kérném, mert a második héten nem vagyok, a KSI pénztára pedig 19-én bezár!

Újév utáni első edzés január 2. csütörtök

Hull a pelyhes fehér hó
Jöjj el hozzám még ma! Jó?
Minden percben várok rád
Kiváltképp ha hajtasz ám

Zsák zsák, teli zsák

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.