Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Téli szüneti események

Szeretnék eloszlatni egy fejét állandóan felütő kérdésből szivárgó homályt, miszerint van-e edzés iskolai szünetekben, legyen az tavaszi, nyári, vagy az épp most előttünk álló téli. Ezek az iskolamentes napok az öttusázó kedvenc időszakai, mivel önfeledt, egyben izmos sportolásra nyújtanak plusz lehetőséget. Miért kéne hanyatt dőlni, mikor edzeni is lehet?! A válasz tehát a van! Látod, ilyen egyszerű, ami van az lesz is mindig, a végtelenbe és tovább…
Ennek megfelelően a most minket érintő, nevezetesen a karácsony előtti hétfő kedd szerda és a két ünnep közötti ugyanezen napok alatt, (csak) három órától tartok úszóedzést. Ez egy egyszerűsített változata a szokásosnak, - a későbbi edzések és futás nélkül - mert sokan tűnnek el ilyenkor a tél egyéb örömei címén, (komolyan aggódom értük) az üresen kongó uszoda viszont nem egy harangjáték.
Lovas edzések Gyömrőn mindkét héten (hétfő kedd hétfő kedd) fél tizenkettes indulással a KSI-ből, én a sofőr te a bátor lovas zsonglőr, gyí ha.

Na de! Dec. 30. szerda. 15 óra. És igen, ez bizony a Családi Váltó ideje. Kedves volt és jelenlegi tanítványok, azok szűkebb-tágabb rokoni és baráti tagjai, állítsatok csapatot. Legyen háromfős, az "összkor" évei nem árt ha tekintélyes, az úszó-futó képesség lehet akár véleményes, lényeg az ottlét, így csapatok létszámában terebélyes. Egy kör a pályán, (egyharmad/fő) kétszer egy hossz a medencében a távok és a távlati kilátások máris szépre igazítják a valóságot. (A verseny előtti két napon bárki jöhet edzeni)

A KSI Talent verseny karácsonyig játszik. Egy jó finis sosem késő, hm?  Köszönöm az eddigi pályaműveket, sajnálom, hogy teljes vonatkozásban, nem száll túl magasan a kurázsi.

Az évzáró vacsoránk megint jövőre csúszott, (január 14. csütörtök Syma kajálda) viszont a jó hír az, csak a mi szakosztályunk tart egyedül évnyitó ünnepséget. És tényleg! 

Köd előttem, köd mögöttem...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.