Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiszta vizet a pohárba

Helló ismét!
Igyekszem tájékoztatni benneteket érdekesről, fontosról, hogy mi történik a nagyvilágban, kicsiny falu végén, távoli vadregényes tájakon és persze arról is, ami nálunk velünk, közvetlenül kapcsolatos. Nem az én felelősségem, ha nem olvasod, a híradó sem tűzte még műsorra, neked meg fogalmad sincs, mi merre hány óra. Próba szerencse alapon, némi kockázatot vállalva, biztatlak, kattints rám, a „hátha” mindig ott van a lehetőségek között. Hm?
Azzal viszont nekem kell szembesülnöm, ami számomra világos, példának okáért egy utalás, (valamire) neked kérdőjelekkel teli árnyékos részeket rejt, s megint ott vagyunk, hogy mi van???

A február 20-tól esedékes helyettesítésnél jeleztem „ameddig szükséges”. Ugyan egy hetet rajzoltam a táblázatba, de ez a gyakorlat folytatódik március 15-vel bezáró hétig. (akkor még nem tudtam) 
Március 18-tól leszek újra, a (…Paskál - KSI két hét a jóból című remekműben foglaltak szerint) vagyis akkor hétfőn, már én virulok a strand jegypénztáránál háromkor. (gyülekező hely) Aki négyre jön, bejelentkezik a pénztárnál, hogyaszongya: KSI öttusa, és bevonul a fedett 33-as medencéhez. Próbálok rávilágítani fa mögé és minden, ami árnyékot vethet alá, tőlem ennyire futja. Ha majd félszavakból is… eljött a mi időnk!

Van még valami.
Báli szezon van mostanság. De az a bál, ahogy nálunk pörög, nem egy farsangi mulatság. Szülők eddig és ne tovább. Sorompó. Tilos. Mi az hogy. Maga nekem nem. Márpedig de… soroljam még, vagy kitaláltad? Nyert.
Az események láncolata, sodrásáról nem is beszélve, elragadta a kedélyeket. Történt valami, ezt az intézkedést szülte. Némi megértéssel, elfogadó hozzáállással, szerintem vehető az akadály. A düh, oda-vissza hadakozás, vádaskodás tuti nem segít. A ki kiabál hangosabban verseny, a bíztatást leszámítva, sportolóhoz, sportszeretőhöz méltatlan. Lehet tízig számolni, mosolyogni és nagyokat bólogatni. Előrébb visz.

És!
Nagyon szépen kérek mindenkit, a március havi tagdíjat helyettesítő kollégáimnak rendezzétek, mert mikorra feltűnök a színen, már nehéz lenne utánatok szaladnom, mostanság pláne.

Visegrádon csövezek. Ez a sportmúlt, és mondhatom jelen, idevezetett. Mennyire volt okozója, kitudja? De a szelleme itt szaladgál bennem,  viszi a lábamat mankóval együtt oda-vissza, föl-alá most is.  Már kihúztam a gyufát a doki néninél - hova rohan, lassabban. A gyógytornász aszonta, fordítva csinálom, mert a mankó támaszkodik rám, pedig amúgy kéne.
Ja, és rohadtul unom a banánt. (nem a gyümit)

Semmi táblázat? Aszta!

Mögé... nem ér bújni

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.