Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üsd a vasat...

Edzés. Szép szó, nem? Nem annyira a dallama, inkább a jelentése miatt. Kemény, határozott, mert aki teszi, azzá válik. Ebben a sportban aztán kijut belőle, és nem kell félned attól, hogy puhány maradsz, acél se jobban. Tehát a cél, az acél. Ha már a mágnes hozzád ragad, alakul a dolog. Kérdezték páran tőlem, lesz-e edzés az őszi szünetben. Nem értem a kérdést, csókolom.  Szünetben pláne és mindig! Kivételt a munkaszüneti napok jelentenek, mert emlékezni, vagy zászlót lengetni is kell valamikor.
Vagyis: 27. szombat, munkanap (péntek) ennek megfelelően háromtól és négytől is úszunk. Jövő hét (29-30-31) a szokásos időpontok. November 1-2 szünet.  A kiscsoport szerdai futóedzései, már a tornateremben lesznek, az ötórai úszást követően hattól hétig.

Csilla nénihez november 5-én csatlakoznak az „átkerülők”. Nagy lépés ez az öttusa felé, a vonulásukra felsorakozott fúvószenekar és a vörös szőnyeg is mutatja, méltán elismert rangját, értékét. Hajrá gyerekek!

Elkezdődött a hathetes lovas tanfolyam a 97-98-as korosztálynak. Ti már elmondhatjátok, öttusázók lettetek. Szeresd a lovat, de mikor a hátára pattansz, legyél te, aki irányít. Tudja fene, valahogy jobban veszi ki magát… Lépés, ügetés, vágta… hát nem gyönyörű?

Íme az öttusázó!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Örök álmodozó

(:(, 2012.11.10 15:07)

"Lépés, ügetés, vágta... hát nem gyönyörű?"
Vagy úgy is mondhatnánk: gyerünk lovagolni, ha törik, ha szakad!