Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázz. Kész. Rajt!

Találkozzunk szeptember elsején. Mint azt korábban írtam, az uszoda csak hétfőn, ötödikén nyit, de aki nem fér a bőrébe, (mert sok volt a fagyi, vagy csak a mozgás hiány miatt) jót fog tenni egy kis futás. Mindkét nap 15-16-ig futnánk egy keveset, hétfőtől pedig a régi menetrend szerint sportolunk tovább. Remélem jól sikerült a nyaratok, volt pihenés, kaland, vidámság  elég, de várjátok már az új feladatokat is.

Virágba borult az ültetvényem. Gyönyörű kék színben pompázik, úgy ám! Mindig rácsodálkozom a születés csodájára. Legyen az növény, állat, ember. Hogyan képes egy parányi magból életre kelni? S mi végre, milyen céllal, feladattal? És miért pont az, pont olyan…én, vagy te?! Óvni kell minden nap, minden percben, hogy sorsát beteljesítve, értelmet nyerjen. Mert fix, hogy van. Nem tudom a kék virágom, töri-e magát ilyeneken, gyanítom kevésbé. Nekem azonban van egy vállalatom, ami kérdőjeleket gyárt sorozatban. A kijelentő mondatos válaszokból behozatalra szorulok, de ebben a nehéz gazdasági helyzetben… kész csőd. Olyasmire akartam kilyukadni, legyen célod (hogy értelmet nyerjen) akármilyen kicsi, és csak a holnapra kitűzött, de fontos, hogy lebegni tudjon. A szemed előtt.
De! Ha annak idején megkérdezik, mi szeretnék lenni, azt mondtam volna kék virág. Mert a célok felé vezető út, kérdőjelekkel van nehezítve. Ki spontán, szabadon, boldogan, ki célokkal a kérdésekkel teli úton… Milyenek vagyunk? Miért pont ilyen? Én, vagy Te.
 
Egy új találmánynak köszönhetően, sikerült gyártanom lebegős célt. Neked adom, csak annyi a dolgod vele, hogy rátűzöl jó jegyeket és a hajtást. Megnézzük mi sül ki belőle…

Villám csiga

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.