Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wanted!

Ez meg mi? Dobpergés… Figyelem figyelem! Közhírré tétetik, hogy kerestetik. Olyan elvetemült kisember, aki mindenre elszánt, önmagát sem kímélő, szívében öttusa világbajnoki álmokkal, persze ügyes, már-már táltosi képességekkel megáldott… és így tovább. Kora hat-tíz év - akár fiú, akár lány - szemében értelem, és elszántság tüze ég. Hol bujkálsz barátom? Aki látta, vagy csak a gyanú árnyéka vetül is rá, szóljon tüstént. Jobb, ha önként feladja magát, és jelentkezik kiképző bázisunkon. Akkor megússza. És futja még a csúcsokra. Valamint, ha jól viselkedik, lelőheti a poént, megvívhatja a saját csatáját, és vágtában ugorhatja át az összes útjába kerülő akadályt.
Toborzás egy igaz csatára. Nem ígérhetek semmit, csak vér, verejték, és könnyek csodás átalakulását. Hogy mivé? Örömmé. Nekem pl. bejött…

 

Add fel magad

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bárcsak...

(Hajabácsné Linda, 2012.01.06 21:56)

Bár nekem is lenne egy ilyenem.....Vagy 2! Mondjuk egy 10 éves fiú (nem ilyen), és egy 6 éves lány! De nincs....Az egyetlen ilyenemet már neked adtam, és felnevelted! Ezúton is köszönöm, és sok sikert a toborzáshoz!

Re: Bárcsak...

(Gyula bá, 2012.01.07 08:22)

A KSI zászlaja alatt, szépszámú sereg, harcos vitézek hada, győztes csatáiról zeng ének, dicső tetteik hirdeti vala.
Hogy e dal mindig szóljon, áll nyitva a kapu. Rajta felirat: Lépj be újonc, s láss! ...hirdeti eme toborzás.
:)

:)

(Eszti, 2012.01.05 12:13)

:D megyek én is ... csak öt évet kell letagadnom :))

Re: :)

(Gyula bá, 2012.01.05 12:59)

...csatlakozom! :)