Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A banner

Párduc oroszlán gorilla… ho ho ho Afrika! Mesés, varázslatos, titokzatos… Nem is tudok annyi jelzőt, amivel leírható. Gyerekkoromban olvastam vadász kalandokat dzsungelről, szavannákról, állatokról, és persze a Tarzan filmek. Emlékszel a krokogyílus hogy pörgette a csávót? Szerencsére az öreg Johnny mindig lebirkózta, a gonosz pára fejében meg ott figyelt egy hatalmas bökő. Jól úszott mi? Bevenném a csapatba. Hihetetlen földrész! Szegény. Gazdag. Megsülsz, megfagysz, megesznek, kincsek, trófeák, púpos teve…
A banner! Az a szép zöldes négyszög a kezdőlapon, ha rákattintasz, már ott is vagy. (Részben) Hogy jön ez ide? Miért, csak öttusa létezik? Nézd meg. Egy vitorlás verseny van készülőben, ami körbe hajózza az egészet. Gondoltam velem jössz…
Vedd észre, segíts, adj lehetőséget. Nekik. Hogy jobb, és még szebb lehessen. Erről szól. Körbe-körbe, tengereken, óceánok kékjén, szelek szárnyán.
Nagyon izgulok, mert a fedélzeten ott lesz egy matróz, aki igencsak közel áll hozzám…

                         Tarzan szeretni KSI

 

Ez itt a való. Eseménynapló:

Vitorlát fel!-jelentkezz életed vitorláskalandjára! 

Mi kell egy életre szóló, megismételhetetlen kalandhoz? Csupán egy útlevél, amely érvényes 2013-ig! De ha van hozzá hajód, azt is hozhatod!

2012. május 25-én, Máltáról rajtól el az a nemzetközi flotta, melynek tagjai a világ minden tájáról érkező bátor kalandorok, vakmerő sportemberek és extrém turisták. A magyar szervezésű Africa-Europe Challenge (AEC) kontinenskerülő vitorlásrally  és a hozzá kacsolódó kulturális, karitatív, tudományos és üzleti eseménysorozat ugyanis a világ egyik legnagyobb kalandját kínálja 2012-től - egy éven át.

A példanélküli kihívását szervező Africa-Europe Challenge esemény sorozatba bárki benevezhet, aki kellő bátorságot érez a kalandra, hiszen nem csak a teljes körre, hanem annak egyes szakaszaira, külön is lehet jelentkezni.  A programsorozatnak 15 afrikai (pl. Egyiptom, Madagaszkár, Seychelle-szigetek, Dél-Afrika, Namíbia, Marokkó, hogy csak néhány izgalmas helyszínt említsek) és 3 európai állomása van, az egyes helyszíneken 7-10 napot tölt, mialatt kulturális, turisztikai és üzleti eseményeken vehetsz részt.

Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb kalandot, úgynevezett Tall Ship-ek (iskolahajók) is bekapcsolódnak a teljes programba, ahol a különleges élmény mellett speciális képzésen, azaz sail-training-en is részt vehetnek a bátrabbak. Így az ínyencek az iskolahajók fedélzetén is feszegethetik határaikat akár a teljes versenyen, akár egy-egy óceáni szakaszon. A többszörös Földkerülő Gál József, és Dr. Kondricz Péter nemzetközi jogász szervezésének köszönhetően a tengeribetegek sem maradnak ki a kalandból: a kikötői tartózkodások idejére, amikor a fergeteges hangulatban a kultúra, a tudomány, és a jótékonykodás veszi át a főszerepet, szintén lehet helyet foglalni ezeken a hajókon! Az ASTRID nevű holland iskolahajón történő részvétel díjai a honlapon történő regisztráció után könnyen kiszámíthatók!

http://www.africaeuropechallenge.com/aec/index.php?option=com_content&view=article&id=191&Itemid=182&lang=hu

Az Africa-Europe Challenge weboldalán (http://www.africaeuropechallenge.com/aec/) minden további felmerülő kérdésre megtalálható a válasz, és számos érdekesség, illetve tudnivaló az egyes állomásokról.

Te is benevezhetsz életed kalandjára, csak látogass el a www.africaeuropechallenge.com oldalra, like-old az AEC Facebook-oldalát, és gyere velünk erre a csodálatos földrészre!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis Livraison Rapide Forum Ellspobia

(Ellgraddy, 2019.09.03 18:17)

Cheap Tadalista Which Is Stronger Cipro And Amoxicillin Dog Keflex <a href=http://priliorder.com>dapoxetine on line</a> Ed Meds Overnight Delivery

:-)

(Polacsek Család, 2012.02.07 18:49)

Gyula bá!

Nem mehet el mert Andris még nem tud úszni! :-))
Nekünk van egy hatalmas csónakunk ha vinne Minket is...

Re: :-)

(Gyula bá, 2012.02.08 04:44)

Az jó, mert az enyém folyton leereszt...

Köszönet

(Diána, 2012.02.01 23:13)

:-) köszi Apuci! És hol marad a nagy hajó? Bár a Tarzan sem rossz... de azért azt a vonzó képet is kitehetnéd, hátha valaki igazán kedvet kap a vitorlázáshoz :-)

Re: Köszönet

(Gyula bá, 2012.02.02 07:14)

A nagy hajó? Mindjárt kész, még párat fújok bele...

Tényleg?

(Eszti régről, 2012.02.02 05:55)

Most tényleg elmész valakivel? Na ne!


De ha mégis, ez lesz életed legnagyobb kalandja, az biztos! :)

Re: Tényleg?

(Gyula bá, 2012.02.02 07:05)

Szoktam én viccelni? Gyakran elvitorlázom. Te nem? Ti nem?