Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagy kézfogás

Történt ugyanis, hogy a KSI boksz termébe vezetett a jószerencse. Más ügyben, véletlen, csak kerestem valakit. Benyitottam és Erdei Zsoltot (Madár) láttam a ringben, teljes életnagyságban. Mostani edzőjével, id. Balzsay Károllyal gyakorolt. A falak repedeztek, ahogy csattant egy-egy ütés, látni nem is lehetett, olyan gyors volt. Csak álltam és bámultam. Aztán jött kifelé, kezében a csillogó, nevezetes övekkel, (épp TV felvétel volt) egyszer csak nyújtja a kezét, szia, mondja nekem. Örömmel ráztam meg, és hebegtem valamit, hogy nem is ismersz. Dehogy nem(?!) mondja.
Megtiszteltetés, öröm, csodálkozás. Így együtt. Mindig felnéztem a híres sportolókra, lenyűgöző számomra kitartásuk, küzdeni tudásuk. Kell egy példakép! Aki lelkesít, akire hasonlítani szeretnél. Legyen az a választott sportágunkból, vagy másból, mert a sikerhez vezető út, bizonyos értelemben egyforma.
Rajzold le. Címe: Az út. Ceruzával, szavakkal…te milyennek képzeled? Ez itt egy pályázati felhívás! A nyeremény, havonta egy millió Ft, autó, lakás, mi is van még(?) ja, kéthetes luxusutazás…helyett köszönet tőlem, és egy kép neked, ami segít, ha eltévedsz
.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.