Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak tíz év múlva

A változatosság gyönyörködtet. És tényleg. Az öttusa is többek között ezért izgalmas és szép. Mindig valami más. Hol vízben, máskor lóháton, pályán. Ha épp belefáradnál az egyikbe, egy újabb feladat segít, hogy ne váljon egyhangúvá. Emlékszem, nem ment az úszás, de aznap hibátlanul lovagoltam, vagy ha a vívásban élő szúrópárna lettem, a futóedzésen mindenkit lehagytam. Gyógyírt jelentett egyik a másikra, és a győzelem a korábbi vereségre, vigaszt hozott.
Tiszta sor. Tegyük hát változatossá a napokat, hozzon színt, feladatot, kedvet. Az öttusa nagyban hozzájárul ehhez. Ez idáig rendben volna, még pozitívan is hangzik, meg minden…

Ez a dal, több okból került ide. Tisztelem a szerzőjét, aki sajnos már nem él, ezért egyfajta emlék is róla. Pont arról énekel, amit nem tudok leírni. Nem mindig sikerül jól fogalmaznom, de a sport mellett próbálok kampányolni így vagy úgy, és abban bízom, képes az is hatni, ami negatív példa. Csak, hogy tudd. Hogy tégy ellene. Hogy mindig legyen feladat, és örülni való.
Hogy Ten years after ne ez a dal legyen... (Cseh Tamás)

 

No comment

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.