Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holtpont

Úgy tekintem, hogy nem sikerült megfejteni. Az Irka-firka / uborkaszezon bejegyzésben feladott „képrejtvény” megoldása: sportközösség. Drága barátaim! Kreativitás? Pedig számtalan zseniális alakítást van szerencsém látni tőletek. Hihetetlen fantáziával, és igazi átéléssel adtok előadást, ha a pályán érzett ember feletti fájdalmatok szeretnétek tudtomra adni. A horror-vígjáték címe lehetne: A nagy halál. Napszúrás, fejfájás, és egyéb rosszullétek megjelenítése Oscart érdemelne. Szerencsére a csodával határos gyógyulás rögtön bekövetkezik, ha elengedem a távot. El is gondolkodtam rajta, amennyiben nem szerepjátéknak vagyok áldozata, gyógyító képességem kamatoztatni kéne. Dr. Takács Gyula életmentő. A névjegykártyán még szerepelne, elengedéssel gyógyít… Egyszer már idéztem Bástya elvtárstól, (A tanú) most is ebből a filmből jut eszembe Pelikán József szállóigéje. „Az élet nem habos torta” Kiegészítem. A sport sem. Nem a dobogó tetején nehéz mosolyogni, amit apu örökít meg a családi fotóalbumba, hanem az oda vezető út. Holtpont. Ott terem a kis gonosz, és énekli a füledbe, véged van, meghaltál, add föl. De az igazi sportolót más fából faragták, és képes feltámadni. Úgy bizony. Szóval, don’t give up! Mert minden megfutamodás kudarc, és minden legyőzött akadály siker. Az utóbbit javaslom, amiből érdemes sokat gyűjteni. „A gazdagság jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is” Woody Allen

 

Filmsztárok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lovacska

(Botond mester, 2011.09.16 19:48)

Kedves Gyula bácsi !
A mai lovas edzésen leestem a lóról nem vágtában,
ügetésben estem le .
Elindítottam a lovat majd hirtelen vissza fogtam és lepottyantam.Olyan bukfencet csináltam,hogy csak na.

Re: Lovacska

(Gyula bá, 2011.09.17 06:41)

Millen lu? Jaa, az otthoni hintaló! Ügyesen kell billegni...előree, hááátra.
Netán igazi??? Nem is tudtam, hogy lovagolni jársz! Ha elindítod, menni kell. Ilyenek ezek, nem szeretik a hirtelen dolgokat. De visszaültél, mintha misem történt volna?! Az anyja Krausz!

És én?

(Hajabácsné Linda, 2011.09.14 21:30)

Már bocsika, de én elküldtem neked a megfejtést, a véres-verejtékes építkezés közepette is csak ezen gondolkoztam!

Re: És én?

(Gyula bá, 2011.09.15 04:29)

Hm. Mintha félig elárultam volna... Kétségtelen, a fél siker több, mint a semmilyen. Egy hari a csokiból :)

A klip

(Botond mester, 2011.09.14 19:26)

Tisztelt Dr. Takács Gyula film rendező.
A szövegben említette a filmeket, erről jutott eszembe, hogy a nyári táborban beszélt valami klipről.
Kész van?
Van már valami ötlete?
Szívesen segítek.

Botond mester

Re: A klip

(Gyula bá, 2011.09.14 19:32)

Mesteeer! Ötlet van, a segítség is elkél, majd beszélünk róla. Megvalósítani mindig nehezebb, mint kitalálni. De az ígéret jogos számonkérése, ösztönöz.
Egyszer elkészül, szavamat adom.