Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hosszú hétvége

A pihenő, fontos tényező. Nem lehet egyfolytában gyúrni. Négy nap. Ez az, végre nincs edzés, suli! Kánaán. Pizsamában délig, mind lelőttem, százezer pont és maradt még egy életem! Van még a sütiből?
Azt se tudtam mi az a számítógép, (most se nagyon) szenvedtem, ha szünet volt. Levittek falura rokonokhoz, és ott is elmentem futni. Józsi bácsi nézett utánam, hová szalad ez a szerencsétlen, tán üldözik? Egyik edzésen azt vettem észre, szívem a torkomban dobog. Megszámolni se tudtam, éreztem, hogy valami nem stimmel. Systole, extra így meg úgy, kettes belosztály, a folyosó végén balra. Szívizomgyulladás. Mozdulatlanságra ítélve. Klotyóra menni is tilos volt, magyarázták a baromfit, háp-háp. Na neee! Felváltva üldöztek a nővérek, hol az erkélyen, gimnasztika közben értek tetten, vagy a folyosón, ha épp a telefonhoz futottam. Renitens egy alak. Öttusázó? Ja, az más, akkor értem.
Talpra magyar, hí az öttusa! Hí? (hihi) Szeretlek is meg nem is, ugye így van ez? Néha sok, ha nincs, meg hiányzik. Akinek nem, annak annyi. Civil. A sportoló, nem áll fölöttük, épp csak más. Annyi a különbség, hogy nem fér a bőrébe. Mit te csinálsz négy napig edzés nélkül? Remélem sokan vagytok, akik nem fértek a bőrötökbe. Mert itt az idő, most vagy soha! Ez a kérdés, válasszatok...

 

Én ezt üzenem

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.