Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehunyt szemmel

Ha  statisztikai adatokat ezer fő válaszából is lehet országos szintre vetíteni, nosza vetítek én is. A lámpák kialusznak, pszt, kezdődik. Kéretik nem zörögni a popcornos zacskóval!
Játékfilmünk bemutatja, hogyan játsszuk (ki) a világot és alakítsunk drámából, megrázó háborús történetből, vidám kalandfilmet. Nézőpont kérdése. Ügyesen nézni pedig úgy kell, hogy behunyod a szemed és hagyod magad elrabolni a képzelet ereje által…
Köszönet mindazon szavazóknak, akik időt-fáradságot nem kímélve, jegyet váltottak kattintásukkal a Legjobban szeretem a napban című mozira. Válaszaitokból, aminek darabszáma mintegy negyvenre rúgott, kijelenthetem, az egyesületünkben sportolók, edzésidőben szeretik legjobban a napot, amit örömmel veszek tudomásul. Iskolai időszak, nulla szavazat. Atomfizikának annyi! Annak idején, én is csak F.K. (a személyiség jog védelmében) miatt estem volna gondolkodóba, az iskola, vagy edzés témakörében, de abban az időben még nem volt női öttusa, ma szerencsére más a helyzet.
E sikeres játékon felbuzdulva, született egy újabb alkotás. A jegyeket továbbra is ingyen osztogatom, ha csak az egér mozgatása és egy billentés, nem jelent vállalhatatlan kiadást. Senkit nem szeretnék ugyanis nyomorba taszítani. A „Miért öttusa” és a megadott válaszok, bizony-bizony fantázia és önirónia létét feltételezik, valamint nem elhanyagolható tényként azt a momentumot, hogy itt jársz.

Egyszer már idéztem, idekívánkozik most is:

- Tudsz játszani?
- Tudok.
- És szeretsz is?
- És szeretlek is!

Remélem te is. Játszani.

Látod?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Á, dehogy!

(M_Eszter, 2013.03.05 21:45)

Ma az EKG vizsgálat alatt:
Doki néni: Na, és mit sportolsz?
E: Hát...futok, meg úszok, meg kosarazok, meg lovagolok...
Doki néni: Hűűű...és marad időd a leckére is?
E: Hát persze hogy!!!
Doki néni: És nem fáradsz el nagyon?
E: Á, dehoooogy!
:-)))

Re: Á, dehogy!

(Gyula bá, 2013.03.06 06:28)

Ez egy jó "nézőpont"

Re: Re: Á, dehogy!

(M_Eszter, 2013.03.13 12:40)

Tegnapi beszólás: "Kiderült, hogy mégis bírom, amigor már nem bírom." :-)))

Re: Re: Re: Á, dehogy!

(Gyula bá, 2013.03.14 06:30)

Hasznos felfedezés!