Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lövészet

Nem akarom fájdítani a szívetek, de én még igazi pisztollyal lőttem. Igazi golyót töltöttem a tárba, lőporszag és fülvédőn keresztül is hallható durranás... Kíváncsi vagyok, mikor térünk át a vízi pisztolyos lövészetre, igaz elég jókat lehet már kapni különböző strandokon.
Egy vidéki edzőtáborban próbálhattam ki először és mindjárt két teljes lőszert puffanthattam a céltábla felé. Mikor kimentünk megnézni a találatot, persze, hogy a közepét néztem. (hova máshova is mehetett) De nyoma sem volt. Szerényen árválkodott valahol, épphogy a tábla széliben. Aztán mit ad isten, az egyik legjobb öttusa lövő lettem, egy magam által kifejlesztett módszernek köszönhetően. Az izgulás miatti remegést úgy játszottam ki, mintha párbajozó lennék tova a vadnyugaton. Ilyeneket mondtam  a táblának magamban: Gyere csak ha mersz, most ellátom a bajod, meg hasonlók. Mindegy mit találsz ki, a lényeg, hogy ne azt lásd, egy nagy versenyen vagy, ahol muszáj jól teljesítened. (ha érted mire gondolok)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Győr

( Cs. Magdi, 2011.03.19 10:15)

Ez is nagyon teszik!
Szerintem ezek az őszinte írásaid sokat segítenek a gyerekeknek! Elolvastam az összeset, a film is nagyon szuper lett!!! (Ha egyszer belefárdsz a tanításba, még író mindíg lehetsz, már jó úton jársz!)
Gratula!!!

Re: Győr

(Gyula bá, 2011.03.19 13:53)

Köszönöm :)
Nekem is jó felidézni a régi dolgokat és átélni újra a fiatal éveket...
Amíg futni tudunk, maradunk is talán. Gyula bátyám is jó példa erre! Biztos most is készül valamelyik maratonra :)