Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tündérek és sárkányok között

Egy biztos, dolog van. Mi előttünk, az születőben, benne, mint feladat, mögöttünk, a már albumba ragasztott. Ők a leszvanvolt háromfős csapata. E díszes kompánia azért verbuválódott, hogy legyünk. S kezünkben mi van? Marokba zárt sors, elbújt vonal a tenyérben, kik határait szabják a létnek, mivé leszünk, miért vagyunk. Ki tudja? Hej! Az viszont tudható, akinek tenyere, talpa viszket, nem szúnyogcsípéstől, hanem az edzéshiánytól, annak dolga és helye van a sportban. Biztos vagyok benne, kereste a mozgás örömét az öttusán túl is, oldva valamicskét a hiányérzeten. Jó dolog a pihenő, de még jobb edzeni végre. Hm? Ne keressünk magyarázatot, miért. Közhelyes szavak úgysem fedik. Hogyan lehetne elmondani, milyen az édes, hogy szükségem van rá, ahogy égnek a kékre, dalnak a fülre, a takarító néninek meg a seprűjére. Szóval Szeptember, még nyújtom a percet, de várlak is már. Az első fejes, első karcsapás, csobban a kanyarban, fényességes kedvemre az iskola sem vet árnyékot, hisz oda ugyan úgy edzeni járok. Fejre gyúrás, az izomagytól messze távol, a tudás hatalmában játszik vezető szerepet. Tudni pedig, hogy a dolgok mi fán teremnek, a szempontokat mérlegelve, fontos tényező. Valamivé leszünk, valamiért vagyunk. Hajrá!

A világ nagy mesekönyvében, tündérek és sárkányok között valahol, írva vagyon az „Arra születtem” kezdetű fejezet. Kár, hogy nem kapható… de kitalálni nem tilos.

Szeptember másodikától, a viszkető végtagokra gyógyulást hozó edzés készítmény, kiválható. Rendszeres használatával, garantált az épülés. Mellékhatások tekintetében, kérdezze magától, mennyire édes az öttusa? Keserű hatásokra nem ajánlott!

Köztük valahol

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KSI induló...

(M_Eszter, 2013.08.21 23:01)

Ma Törpilla a családi vendégség kellős közepén odajön, és elmerengve dúdolgat valamit. Kérdem mi ez? Azt mondja a KSI induló. Mondom hogyhogy? Erre hogy: mama, mikor lesz már végre megint edzés?? :-) De tényleg.

Re: KSI induló...

(Gyula bá, 2013.08.22 05:56)

Két hónap tényleg több, mint a sok...